• Poklon laptopovi za školsku 2022/23 godinu

  Sa godinu dana zakašnjenja, danas su uručeni laptopovi vukovcima, sportistima i učenicima koji su postigli rezultate na republičkim takmičenjima za školsku 2022/23 godinu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Poklon laptopovi za školsku 2022/23 godinu

  Danas su u Opštini Inđija uručeni laptopovi vukovcima, uspešnim sportistima i učenicima koji su postigli rezultate na republičkim takmičenjima. Laptopovi su podeljeni za školsku 2022/23 za šta je izdvojeno 5,8 miliona dinara.

  Uručeno je 86 laptop računara, od kojih su 72 pripala vukovcima, deset učenicima sa istaknutim rezultatima u školovanju, i četiri laptopa dobili su sportisti sa zapaženim rezultatima.

  Vukovci inđijskih osnovnih i srednjih škola, učenici sa istaknutim rezultatima na republičkim takmičenjima, kao i uspešni sportisti dobili su od Opštine Inđija laptop računare, koje im je uručio predsednik inđijske opštine Vladimir Gak.

  Lokalna samouprava nije obrazložila iz kog razloga dodela laptopova kasni čitavu godinu, javna nabavka za ove namene završena je 14. Maja ove godine kada je dodeljen Ugovor vredan 5,8 miliona dinara inđijskoj firmi Sinmark.

  Sredstva za nabavku opreme opredeljena su u budžetu Opštine Inđija za 2024. godinu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Inđija: Subvencije za samozapošljavanje

  U skladu sa Akcionim planom zapošljavanja opštine Inđija za period od 2024. do 2026. godine, Nacionalna služba za zapošljavanje i Opština Inđija, raspisali su javne pozive za učešće […]

  Letovanje za decu iz socijalno ugroženih porodica

  Grupa od pedesetoro dece iz socijalno ugroženih porodica iz inđijske opštine 25. jula putuje na more u Baošiće, u odmaralište Crvenog krsta Srbije, saopšteno je iz lokalne […]

  Poklon laptopovi za školsku 2022/23 godinu

  Sa godinu dana zakašnjenja, danas su uručeni laptopovi vukovcima, sportistima i učenicima koji su postigli rezultate na republičkim takmičenjima za školsku 2022/23 godinu. […]