• Pokrajinski SUBNOR održao sednicu u Inđiji

  Obeležavanje 25. godišnjice NATO agresije na Saveznu Republiku Jugoslaviju, zatim proboja Sremskog fronta, kao i ostalih važnih datuma iz srpske istorije bilo je u centru pažnje sednice pokrajinskog odbora SUBNOR-a, koja je odžana u Inđiji.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pokrajinski SUBNOR održao sednicu u Inđiji

  Pored predstavnika opštinskih i pokrajinske organizacije, sednici je prisustvovao i geral – major Vidoje Kovačević, predsednik SUBNOR-a Srbije, koji je istakao da je vojvođanska organizacija jedna od najbolje organizovanih u Republici Srbiji:

  U skladu sa našim ciljevima, sadržaje i aktivnosti koncipiramo tako da obeležavamo sve oslobodilačke ratove, i u skladu sa tim prvi sledeći važan datum je 25. godišnjica od NATO agresije kada će biti održana velika, međunarodna konferencija u Beogradu, gde je dolazak do sada potvrdilo oko 140 učesnika iz inostranstva. – najavio je general Kovačević, i rekao da je odmah potom obeležavanje 80. godišnjice pobede nad fašizmom u Srbiji.

  Kako je saopšteno, organizacija SUBNOR-a obeležiće i pobede u Prvom svetskom ratu, kao i brojne bitke vođene u pojedinim srpskim opštinama.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Još jedna humanitarna akcija za Ljiljanu Kukić

  Humanitarna akcija prikupljanja novca za lečenje Ljiljane Kukić biće organizovana u subotu 20. aprila u inđijskom šetalištu od 8 do 13 sati. Ovog puta novac će biti prikupljan na humanitarnom […]