• Policija do sada oduzela 24 vozila: Poznato gde najviše

  Otkako je policija počela da oduzima vozila za teške saobraćajne prekršaje, od 22. febraura ove godine vozači su ostali bez 24 prevozna sredstva.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Policija do sada oduzela 24 vozila: Poznato gde najviše
  Foto: MUP Srbije

  Od početka primene mere oduzimanja vozila, 22. februara ove godine, oduzeta su 24 vozila od učinioca težih prekršaja. U najvećem broju većini slučajeva osnov za oduzimanje vozila bili su prekršaji upravljanja vozilom bez vozačke dozvole koja je oduzeta zbog nesavesne vožnje (kaznenih poena), kao i vožnja u vreme trajanja zaštitne mere zabrane upravljanja motornim vozilom. – rekao je za Nova.rs načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević.

  Kako je on istakao, najviše vozila oduzeto je na teritoriji Policijske uprave Beograda – šest, na teritoriji Policijske uprave u Šapcu četiri, dok su po dva vozila oduzeta na teritoriji policijskih uprava u Vranju, Zrenjaninu, Novom Pazaru i Pančevu, a po jedno vozilo oduzeto na teritoriji Valjeva, Jagodine, Kraljeva, Leskovca, Niša i Sremske Mitrovice.

  On je takođe skrenuo pažnju javnosti da je čak osam počinilaca prekršaja bilo mlađe od 25 godina, uključujući jedno maloletno l

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Vladimir Orlić postavljen za direktora BIA

  Savet za nacionalnu bezbednost je na današnjoj sednici dao saglasnost za imenovanje Vladimira Orlića za direktora Bezbednosno-informativne agencije […]