• Policija na Novosadskom sajmu u kol centru

  Veliki broj uglavnom mladih osoba nalazi se na Novosadskom sajmu, a nakon prijave predstavnika pozicije, stigla je policija.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Policija na Novosadskom sajmu u kol centru
  Foto: 021.rs

  Više stotina mladih sede za stolovima i telefoniraju, koliko se može videti kroz staklo. Zatvorili su se unutra i ne dozvoljavaju nikome da im priđe, navodi portal 021.rs.

   Pripadnici novosadske opozicije, među kojima su i neki od narodnih poslanika otišli su da vide šta se unutra dešava.

  Predstavnica liste Udruženi za slobodan Novi Sad Ana Oreg kaže su oni odmah nakon dojave otišli na Sajam – ali da ih nisu pustili unutra.

   –Ne znamo tačno šta se dešava. Zatvorili su se unutra, ali smo videli da ih ima oko 500, mi smo pozvali policiju i čekamo reakciju. Da je sve po zakonu, pustili bi nas unutra, dakle nešto se sumnjivo dešava.- navela je ona.

  „Kreni- Promeni“ je takođe bio na lokaciji i objavio da je Novosadski sajam pretvoren u kol centar naprednjaka.

   –Upravo smo ih posetili, ali su zaključani sa svih strana. Stotine SNS aktivista se ovde nalazi. Ukrali su naš sajam i sve uzurpirali.- naveli su oni.

  Zamenik predsednika Gradske izborne komisije Milovan Šijakov nije mogao da komentariše navode da se na Novosadskom sajmu nalazi kol centar SNS.

   GIK raspolaže samo podacima koji dolaze od biračkih odbora, sve drugo ne komentarišemo, niti ocenjujemo. Da li neka od lista ima svoje kol centre to je nešto čime mi ne raspolažemo.-naveo je on.

   Za sada se niko od nadležnih nije oglašavao o ovom slučaju.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina

  Dnevni voz Novi Sad – Bar saobraća od 14. juna

  Počela je prodaja karata za dnevni barski voz koji saobraća od Novog Sada do Bara i obratno. Kao i ranije, večernji voz za Bar kreće iz Zemuna.  Voz od Novog Sada do Bara će saobraćati od 14. […]