• Pored vode i komunalne usluge u Inđiji poskupele za 20%

  Od 1. januara za 20% poskupele su usluge JKP „Komunalac“ Inđija. Uvećanje cena odnosi se na odvoženje otpada, izvoz fekalnih voda kao i pogrebne usluge i upravljanje grobljima. Nepromenjena cena je za prevoz posmrtnih ostataka.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pored vode i komunalne usluge u Inđiji poskupele za 20%

  U obrazloženju ovog komunalnog preduzeća razlog za uvećanje cena usluga navedeno je da se cene nisu menjale od novembra 2020. godine te da su se u protekle tri godine znatno menjale cene ulaznih elemenata koji su neophodni za funkcionisanje preduzeća.

  Na cenu je najviše uticala promena cena energenata odnosno goriva, što je dovelo do povećanja troškova za čak 50% u periodu 2020/23 godina. U svom obrazloženju JKP“Komunalac“  ističe da je sve navedeno dovelo do dispariteta u prodajnoj ceni i ceni koštannja usluge.

  U zakljkučku ovo preduzeće navodi da bi usklađivanje cena usluga sa cenama troškova znatno uticao na kvalitet i standard kao i finansijsko poslovanje.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]