• Predstava „Udavače“ sutra u Kulturnom centru

  Pozorišna predstava “Udavače” biće izvedena u Kulturnom centru Inđija sutra od 20 sati. Predstava je humanitarnog karaktera i realizovana je u saradnji sa Kreativnim centrom Artelje.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Predstava „Udavače“ sutra u Kulturnom centru

  Pomoć je namenjena inđinčanki Ljiljani Кukić kojoj je novac potreban za lečenje multiple skleroze. Novac od prodatih karata namenjen je Ljiljani Kukić dok će u holu će biti postavljena i kutija namenjena za dobrovoljne priloge.

  U predstavi igraju: Marko Mijatović, Dragana Mazinjanin, Sandra Živić, Tijana Đuričić, Sara Vučić, Svetlana Pešut, Tanja Mundžić, Thulisani Sthandiwe Jalubane

  Režija: Teodora Marčeta

  Podsetimo da je 31. decembra prošle godine  u parkiću na trgu Slobode organizovana manifestacija „Humanitarni doček Nove godine“ u kom učestvuju četiri inđijska Udruženja građana a događaj ne namenjen prikupljanju sredstava upravo za Ljiljanu Kukić.

  Tom prilikom sakupljeno je 170.000 dinara.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  „Ožalošćena porodica“ u KC Inđija

  Nušićeva „Ožalošćena porodica“ u izvođenju Kreativnog centra „Artelje“ iz Inđije je na repertoaru Kulturnog centra u nedelju 18. februara od 20 sati. Karte su u prodaji od 10. februara […]