• Premijera pozorišne predstave „Snežana i sedam patuljaka“

  U subotu 13. aprila od 18 sati na repertoaru Kreativnog centra “Artelje” je premijerno izvođenje predstave “Snežana i sedam patuljaka” i još jedno izvođenje iste predstave  nedelju 14. aprila od 18 sati. Režiju potpisuje Teodora Marčeta.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Premijera pozorišne predstave „Snežana i sedam patuljaka“
  Foto: IN Medija

  “Snežana i sedam patuljaka” je bajkovita priča o hrabroj devojci čije se avanture prepliću sa čarobnim svetom sedam veselih patuljaka. Sa elementima magije, avanture i prijateljstva, ova predstava nas vodi kroz čarobnu šumu gde se susrećemo sa zlom kraljicom, princem, i naravno, sedam dragih patuljaka koji će učiniti sve da zaštite Snežanu od zlih planova.

  Već 20.aprila od 20 sati na repertoaru je predstava “Veče budala” čiju premijeru je inđijska publika imala priliku da pogleda 23. marta.

  “Večera budala” je komedija koju je napisao francuski dramatičar Fransis Veber. Radnja se vrti oko Pjera , uspešnog poslovnog čoveka koji redovno organizuje večere na kojima svaki gost treba da dovede osobu koju smatra budalom. Međutim, tokom jedne večeri, Pjer doživljava povredu i ostaje zarobljen u svom stanu s čudnim čovekom po imenu Pinjon. Pjer otkriva da on, iako ima neobične navike, ima dobro srce. Kroz niz urnebesnih situacija, ova komedija zabune istražuje teme prihvatanja različitosti, prevazilaženja predrasuda i otkrivanja pravog karaktera.

  Režiju potpisuje Kristijan Marković, glume Nikola Delić, Marko Mijatović, Lana Denčić, Vuk Manojlović, Mihajlo Tumara, Jelena Milošević i Jovana Knežević.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Inđija: 14,7 miliona dinara za kulturu

  Komisija za izbor projekata u kulturi, a na predlog predsednika opštine Inđija, donela je odluku da dodeli ukupno 14.690.000,00 dinara udruženjima sa teritorije opštine Inđija koja su […]