Protest poljoprivrednika i u Inđiji i Staroj Pazovi

Inicijativa za opstanak poljoprivrednika pozvala je sremske paore da se priključe protestu koji je zakazan za sutra, 13. novembra, sa početkom u 11 sati. U saopštenju se navodi da je za opštine Stara Pazova,  Inđija i okolna mesta, skup na putu Stara Pazova- Banovci,  kod mlina Beška agrar (bivši Ulemekov) ) pored Mol pumpe. – […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Protest poljoprivrednika i u Inđiji i Staroj Pazovi
foto:Mihal Balaž

Inicijativa za opstanak poljoprivrednika pozvala je sremske paore da se priključe protestu koji je zakazan za sutra, 13. novembra, sa početkom u 11 sati.

U saopštenju se navodi da je za opštine Stara Pazova,  Inđija i okolna mesta, skup na putu Stara Pazova- Banovci,  kod mlina Beška agrar (bivši Ulemekov) ) pored Mol pumpe.

Budite svesni da je ovo  u interesu svih nas iz poljoprivrede i svih koji rade sa nama.  Mozda nam je i poslednja prilika da opstanemo i sačuvamo svoja gazdinstva od propasti. – navodi se u saopštenju.

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Srem

Radovi na putu Šimanovci-petlja Pećinci

Od 29. novembra do 04.decembra 2023. godine, u toku svetlog dela dana, izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza na delu državnog puta I A reda broj 3, na deonici petlja Šimanovci – petlja Pećinci, u smeru ka Batrovcima, saopštilo je JP „Putevi Srbije“ U zoni radova, u dužini od 2000 metara, za saobraćaj će biti […]