• Producentkinja Pinka već ima 33 prijave i 11 osuđujućih presuda, Tužilaštvo traži pritvor

  Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je, nakon saslušanja, da se N. K. osumnjičenoj da je automobilom udarila devojčicu (15) na pešačkom prelazu na Voždovcu odredi pritvor.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Producentkinja Pinka već ima 33 prijave i 11 osuđujućih presuda, Tužilaštvo traži pritvor

  Povodom saobraćajne nezgode koja se dogodila 26. juna u Ulici Vojvode Stepe, kada je maloletna M.Đ. zadobila teške telesne povrede, osumnjičena je dovedena na saslušanje, zbog krivičnog dela Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

  Kako se navodi, osumnjičenoj je na teret stavljeno da je saobraćajnu nezgodu izazvala sa umišljajem, s obzirom na to da je vozilom upravljala pod dejstvom alkohola od 1.51 promila alkohola u krvi i jer je do nezgode došlo na pešačkom prelazu.

  Osumnjičena je iznela svoju odbranu, nakon čega je Drugo OJT u Beogradu podnelo predlog Drugom osnovnom sudu u Beogradu za određivanje pritvora osumnjičenoj.

   Pritvor se, kako navodi Tužilaštvo, predlaže da ne bi uticala na svedoke, odnosno oštećenu i očevice događaja, kako ne bi ponovila krivično delo, a s obzirom da je prema podacima iz registra prekršajnih sankcija protiv osumnjičene podneto 33 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka zbog izvršenja prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, a po kojim zahtevima je Prekršajni sud u Beogradu doneo 11 osuđujućih presuda.

   Pritvor se predlaže, imajući u vidu sve okolnosti pod kojima je delo izvršeno, a koje su izazvale uznemirenje javnosti, koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Tagovi:

 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Poskupljuje pretplata za RTV i RTS

  Većinom od devet glasova danas je na sednici Odbora za kulturu i informisanje u Skupštini Srbije usvojen predlog izmene zakona o naplati takse za javni […]

  Smenjen direktor Elektrodistribucije Srbije

  Direktor Elektrodistribucije Srbije (EDS) Bojan Atlagić razrešen je, umesto njega tu funkciju obavljaće Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog […]