• Radovan Grković nosilac liste koalicije „Biram borbu za Inđiju“

  Inđijska opozicija ujedinila se pred naredne lokalne izbore, na koje izlazi pod jednim imenom “Biram borbu za Inđiju”. U okviru ove koalicije nalaze se Narodni pokret Srbije, Pokret slobodnih građana, Demokratska stranka, POKS, Novo lice Srbije i Dveri. Za nosioca liste izabran je Radovan Grković.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Radovan Grković nosilac liste koalicije „Biram borbu za Inđiju“
  Foto: IN Medija

  Koalicija “Biram borbu za Inđiju” u saopštenju navodi da u svetlu nadolazećih izbora lokalne političke stranke potpisnice saopštenja, žele da istaknu posvećenost demokratskim principima, transparentnosti i odgovornosti prema građanima i građankama opštine Inđija.

  -Zajedno smo odlučili da izađemo na predstojeće izbore kao koalicija pod imenom „Biram borbu za Inđiju“, uvereni u snagu zajedništva i potrebu za promenama koje će unaprediti život svakog građanina Inđije.- kaže se u saopštenju.

  Dalje navode da se koalicija zasniva na principima zajedničke vizije prosperitetne, pravedne i otvorene lokalne zajednice.

  -Spremni smo da se borimo za transparentno i odgovorno upravljanje, zaštitu prava svih građana, uključujući pravo na zdravstvenu zaštitu, bezbednost u školama, zdravu životnu sredinu, dostupnost zelenih površina i za unapređenje kvaliteta života u svim našim selima i gradu.-

  Iz ove koalicije ističu da veruju da su izbori prilika da se čuje glas svakog građanina.

  -Verujemo da su izbori prilika da se čuje glas svakog građanina i da se demokratskim putem odlučuje o budućnosti naše zajednice. Zato pozivamo sve sugrađane da se uključe u ovaj proces, da se informišu o našim programima i da svoj glas daju onima koje smatraju najboljim izborom za budućnost Inđije. Ujedinjeni u našoj posvećenosti boljoj budućnosti naše opštine, verujemo da zajedno možemo postići velike stvari. Budite deo promene, budite deo naše zajedničke BORBE za Inđiju.- zaključuje se u saopštenju koalicije  “Biram borbu za Inđiju”

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika