• Rebalans budžeta pred odbornicima 24. maja

  Odbornici Skupštine opštine Inđija će na sednici koja je zakazana za 24. maj doneti Odluku o rebalansu budžeta za ovu godinu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Rebalans budžeta pred odbornicima 24. maja

  Takođe, na dnevnom redu je i Plan detalјne regulacije dela bloka 18 i dela bloka 38. Zatim će se razmatrati i doneti Odluka o promeni namene zemlјišta, parcela br. 395/2 i parcela br. 6805.

  Odbornici će doneti i Odluku o vrsti usluga socijalne zaštite iz nadležnosti opštine Inđija koje se finansiraju namenskim transferima iz budžeta Republike Srbije. Izrada Lokalnog akcionog plana za upravlјanje migracijama na teritoriji opštine Inđija za period 2024-2028. godine je takođe na dnevnom redu sednice lokalnog parlamenta kao i  Program podrške za sprovođenje polјoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za opštinu Inđija za 2024. godinu.

  Odbornici u Skupštini opštine Inđija će doneti i Rešenje o davanju saglasnosti na Izmene i dopune Programa poslovanja javnih preduzeća i ustanova.

  Na dnevnom redu su i Rešenja o obrazovanju stručne komisije za izradu godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja polјoprivrednog zemlјišta u opštini Inđija za 2025. godinu kao i Komisije za sprovođenje postupka davanja u zakup i na korišćenje polјoprivrednog zemlјišta u državnoj svojini na teritoriji opštine Inđija.

  Sednica lokalnog parlamenta će se održati u skupštinskoj sali sa početkom od deset sati.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Stanje sa rezervama krvi nepromenjivo – na minimumu

  Crveni krst Inđija i Zavod za transfuziju krvi Vojvodine sutra od 8 do 11 sati u inđijskom Domu zdravlja sprovešće još jednu redovnu akciju dobrovoljnog davalaštva krvi. Svi koji se odazovu […]

  Prodajna cena Energo Zelene sa 10,6 na 5,3 miliona evra

  Firmu za preradu životinjskog otpada iz Inđije država nije uspela da proda za 10,6 miliona evra, iako je zbog kršenja sopstvenih propisa, presudom međunarodne arbitraže, morala da je otkupi od […]

  Inđija sutra obeležava gradsku slavu

  Ove godine gradska slava Duhovi praznuje se 23. juna u Inđiji, dan ranije meštani Maradika obeležiće slavu dok beščani Duhove obeležavaju u ponedeljak 24. […]