• Repertoar Kreativnog centra „Artelje“ za jun

  Kreativni centar Artelje u junu će obradovati inđijsku publiku sa tri pozorišne predstave od toga premijera dečije predstave 15.juna.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Repertoar Kreativnog centra „Artelje“ za jun
  Foto: IN Medija

  U sobotu 8. juna od 20 sati na repertoaru Kreativnog centra “Artelje” iz Inđije je predstava “ Ukroćerna goropad”. Prema delu Vilijama Šekspira u režiji i adaptaciji Kristijana Markovića. Ova predstava do sada je izvedena na brojnim festivalima amaterskih pozorišta na kojima je osvojila i brojne nagrade.

  Jedna od najpoznatijih Šekspirovih komedija koja s humorom i duhovitošću pristupa večnoj temi sukoba volja između muškarca i žene. Kroz zabavne intrige i izazove, predstava istražuje igre moći i uloge koje muškarci i žene igraju u ljubavnim odnosima, pružajući gledaocima smeh, refleksiju i bezvremensku zabavu.

  Mesta za ovu predstavu su popunjena.

  U subotu 15. juna od 18 sati biće premijerno izvedena dečija predstava “Klovnovska kavga” namenjena deci starijoj od 3 godine u režiji Teodore Marčete i Kristijana Markovića.

  Predstava je urađena po motivima dela “Luckasti klovnovi” Tode Nikoletić.

  „Klovnovska kavga: smehom ispisana saga“ je vesela i razigrana predstava koja uvodi u svet klovnova Tota i Tatija. Ova duhovita komedija prati njihovu zabavnu i pomalo turbulentnu interakciju dok se takmiče i pokušavaju dokazati kao najbolji klovn. Kroz niz urnebesnih situacija i komičnih dijaloga, ova predstava nasmejava publiku i donosi osvežavajuću dozu humora i zabave.

  Upoznajte se sa šalama, trikovima i nezaboravnim trenucima koje donosi ova priča o rivalstvu i prijateljstvu među klovnovima. „Klovnovska kavga: smehom ispisana saga“ je predstava koja će vas nasmejati, inspirisati i pružiti vam nezaboravno pozorišno iskustvo.

  Predposlednjeg vikenda juna publika će još jednom imati priliku da odgleda legendaru predstavu “Udavače” po motivima dela Duška Radovića “ Ženski razgovori”

  U predstavi igraju: Marko Mijatović, Dragana Mazinjanin, Sandra Živić, Tijana Đuričić, Sara Vučić, Svetlana Pešut, Tanja Mundžić, Thulisani Sthandiwe Jalubane

  Režija: Teodora Marčeta

  Uzburkajte se uz zabavnu i dinamičnu emisiju „UDAVAČE“ gde čuveni voditelj Ogi Pevac predstavlja šest devojaka u intrigantnoj igri flerta i zavođenja. Dok se one trude da zasene nepoznatog muškarca svojim duhom i šarmom, mladoženja ih posmatra iz tajne sobice, donoseći odluke koje će sve iznenaditi.

  Mesta za predstavu “Udavače” već su popunjena.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura