• Šapić: Neću više da ćutim na Vesićeve frustracije

  Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je taj grad više puta opstruisalo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i da više neće da ćuti na „frustracije i udarce ispod pojasa“ ministra Gorana Vesića.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Šapić: Neću više da ćutim na Vesićeve frustracije
  Foto: Printscreen /Youtube Aleksandar Šapić

  Šapić je na konferenciji za novinare u Skupštini Grada izneo niz kritika na račun Vesića, a za sebe rekao da se ne bavi „pacovskim kanalima“, ne izvodi novinare na žurke, ne plaća lažne analitičare i bivše političare koje niko neće – kao direktora Centra za lokalnu samoupravu Nikolu Jovanovića, da nema BIRN koji mu pomaže i da nema veze sa opozicionim medijima „kao što Vesić ima“.

  Šapić je rekao i da je laž sve što Jovanović govori i da ga za to plaća Vesić, i ukazao da „neke stvari više neće funkcionisati kao ranije“.

  Rekao je i da Vesić treba da se obrati Srpskoj naprednoj stranci (SNS) ako ima problem s tim što nije gradonačelnik.

  Gradonačelnik je kazao da je s premijerom Srbije Milošem Vučevićem razgovarao o formiranju novog tela koje će se baviti posredovanjem u komunikaciji između Grada Beograda i Vlade.

  Šapić je rekao da „na izbore više izlaziti neće“ – ovo mu je poslednji mandat, a jedino što mu je važno je da da doprinos da Beograd bude daleko bolji, „a ko god mi bude stao na put na ovaj pacovski način, ja ću mu se suprotstaviti javno“, rekao je Šapić.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Poskupljuje pretplata za RTV i RTS

  Većinom od devet glasova danas je na sednici Odbora za kulturu i informisanje u Skupštini Srbije usvojen predlog izmene zakona o naplati takse za javni […]

  Smenjen direktor Elektrodistribucije Srbije

  Direktor Elektrodistribucije Srbije (EDS) Bojan Atlagić razrešen je, umesto njega tu funkciju obavljaće Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog […]