• Savez sportova Inđije dodelio ugovor vredan 6 miliona dinara Lasti Beograd

  Za autobuski prevoz sportista u 2024/25 godine Svez sportova Opštine Inđija odabrao prevoznika Lasta Beograd, ugovor vredan 6 miliona dinara.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Savez sportova Inđije dodelio ugovor vredan 6 miliona dinara Lasti Beograd

  Savez sportova Opštine Inđija dodelio je ugovor vredan 6 miliona dinara Lasti za autobuslki prevoz sportista 2024/25 na teritoriji Republike Srbije u ukupnoj dužini od 35.000 kilometara kao i u inostranstvu u dužini od 3.400 kilometara.

  Ugovorom od 6 miliona dinara za autobuski prevoz sportista u 2024/25 godini Savez sportova Opštine Inđija obavezao je prevoznika AD Lasta da u ovom vremenskom intervalu kao uslugu za ovaj iznost napravi ukupno 38.400 kilometrana u Republici Srbiji i inostranstvu.

  U obrazloženju izbora se navodi da je komisija za sprovođenje postupaka javne nabavke izabrala ponuđača SP Lasta AD Beograd kao ponuđača čija je ponuda blagovremena, odgovarajuća koja ne ograničava naručioca odnosno Savez sportova Opštine Inđija.

  Ugpovor sa prevoznikom Lasta potpisao je generalni sekretar Saveza sportova Opštine Inđija Ljubomir Kovačević.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  Prva međunarodna medalja za Inđija Indianse

  Proteklog vikenda, od 19. do 21. aprila 2024. godine, ekipa Inđija Indiansa postigla je značajan uspeh osvajanjem bronzane medalje na prestižnom međunarodnom turniru Adria Bowl 2024, koji se […]