• Siniša Mali: Biće još vaučera za odmor, ali detaljnije će o tome Vučić

  Ministar finansija Siniša Mali najavio je da će biti dodatnih vaučera za odmor za građane Srbije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Siniša Mali: Biće još vaučera za odmor, ali detaljnije će o tome Vučić
  Foto: Pixabay

  Mali nije izneo više informacija o dodatnim vaučerima, navodeći da će o tome detaljnije govoriti predsedik Srbije Aleksandar Vučić u subotu.

  Danas je podeljeno 100.000 vaučera za odmor u Srbiji. 

  Vaučeri su „planuli“ u roku od dva sata, a građani su od ranog jutra formirali redove ispred poslovnica Pošte Srbije, kako bi dobili vaučer.

  Na konferenciji za novinare posle sednice Predsedništva SNS, Mali, koji je potpredsednik Srpske napredne stranke, rekao je da će Vučić u subotu predstaviti program koji je vezan za 2027. godinu.

  Sastavni deo tog programa je životni i lični standard građana Srbije sa svom pomoći ili svim predlozima koje ćemo u narednom periodu da sprovedemo. Među njima su i dodatni vaučeri, tako da ne bih danas o tome u detalje. Ako nije problem za vas i za građane Srbije, o tome ćemo u subotu i svi će biti obavešteni ne samo o toj vrsti pomoći, nego i svim ostalima koje planiramo kada su građani Srbije u pitanju.- rekao je Mali.

  Podsetio je da je obećanje SNS tokom kampanje bilo da ćemo u 2027. godini imati 1.400 evra prosečnu platu, 650 evra prosečnu penziju, 650 evra minimalnu zaradu.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Za vikend promocija programa InfinitUm

  U subotu 22. juna održava se promocija InfinitUm u Oplenačkoj 33d u Beogradu. InfinitUm je program intelektualnog, socijalnog i emocionalnog razvoja dece. […]