• Slobodan Ilić: Najavljeni protest meštana Nove Pazove je opravdan

  Slobodan Ilić, narodni poslanik u Skupštini Srbije i predsednik OO Srbija Centar Srce Stara Pazova u izjavi za IN Medija kaže da je najavljeni protest građana Nove Pazove zbog nedovršene rekonstrukcije raksrsnice opravdan.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Slobodan Ilić: Najavljeni protest meštana Nove Pazove je opravdan
  Slobodan Ilić

  Prema njegovim rečima, lokalna vlast je najavu rekonstrukcija ulica u Novoj Pazovi iskoristila u propagandno-političke svrhe.

  Dajem podršku opravdanom  protestu građana Nove Pazove zbog nedovršenih glavnih ulica i samog centra Nove Pazove koji su pred izbore potpuno uništeni isključivo u propagandno-političke svrhe zbog izbora iako nije ni bilo potrebe da se te ulice rekonstruišu u tom obimu jer su bile u dobrom stanju. Кao i obično sve što započne lokalna vlast trebaju im meseci pa i godine da završe, tako je i sa ovim ulicama koje su raskopali, a kojima hiljade automobila dnevno prolaze i dolazi do brojnih kvarova i oštećenja na automobilima.- kaže Ilić.

  On podseća da je opštinu Stara Pazova pred izbore posetio minister Goran Vesić koji je, tvrdi Iić, davao lažna obećanja građanima Stare Pazove koja su sada očigledna.

  Te ulice su u sastavu magistralnog puta koji spaja Beograd i Novi Sad tako da osim građana naše opštine štetu trpe i mnogobrojni građani okolnih opština koji svakodnevno prolaze tim putem. Postoji na desetine drugih ulica u Novoj Pazovi kao i u svim mestima naše opštine koje su u katastrofalnom stanju i koje je trebalo odavno asfaltirati, a nisu urađene niti su u planu da se rade. – kaže Slobodan Ilić.

  Naš sagovornik navodi da se na proleće u opštini Stara Pazova očekuju lokalni izbori što će, kaže Ilić, biti prilika da se smeni vlast.

  Nas na proleće očekuju lokalni izbori tako da ćemo svi zajedno imati priliku da smenimo nesposobnu opštinsku vlast koja za 12 godina apsolutne vlasti ništa nije uradila u korist građana naše opštine i boljeg života u njoj.– zaključuje Slobodan Ilić.

  Građani Nove Pazove nezadovoljni zbog nedovršenih radova na rekonstrukciji centralne raskrsnice najavili su protest kako bi na taj način skrenuli pažnju na problem koji muči, ne samo meštane Nove Pazove, već i ostale građane ovog dela Srema koji svakodnevno svojim automobilima prolaze na toj deonici državnog puta.

  Skup je u nedelju 14.januara .2024. godine u 11 sati u centru Nove Pazove.

  Predstavnici OO stranke Srbija Centar Srce Stara Pazova će se pridružiti protestu građana u nedelju, dodao je Slobodan Ilić.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srem