• „Smenjen“ ležeći policajac u Fruškogorskoj ulici?

  Ležeći policajac uklonjen jer je postavljen na kraju jednosmerne ulice.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Smenjen“ ležeći policajac u Fruškogorskoj ulici?
  Foto: GG "Inđija i ti"

  Objavom „Uspeli smo“ GG “Inđija i ti” pohvalili su se postavljanjem ležećeg policajca u Fruškogorskoj ulici u Inđiji. Samo par dana nakon uspeha, postavljeni „ležeći policajac“ je nestao. Stanovnici ulice za IN Medija kažu da je razlog uklanjanja to što je besmisleno da se ležeći policajac nalazi na samom kraju jednosmerne ulice gde nikome ne koristi.

  GG “Inđija i ti” obavestila je javnost da je u Fruškogorskoj ulici u Inđiji na inicijativu ovoe grupe građana postavljen, jedan od tri planirana ležeća policajca.

  -Na inicijativu Grupe građana „Inđija i ti“, koju je potpisalo 134 stanara i stanarki, početkom nedelje postavljen je prvi „ležeći policajac“ u Fruškogorskoj ulici. – kaže se u saopštenju od 16. Maja.

  U saopštenju se dalje navodi da je od podnošenja inicijative do njene realizacije prošlo nedelju dana I da je napravljen prvi korak postavljenjem jednog ležećeg policajca od planirana tri.

  – Činjenica da je za manje od nedelju dana postavljen prvi „ležeći policajac“, predstavlja dobar znak i korak u borbi za povećanje bezbednosti u ovoj prometnoj ulici – izjavila je Mirjana Stupar, članica Užeg tima Grupe građana „Inđija i ti“.

  Ona u svojoj daljoj izjavi ističe da su svi građani važni, svaka ulica u svakom kraju opštine Inđija.

  -Bezbroj puta smo to rekli i dokazali. I, evo, dokazujemo ponovo – kazala je Stupar.

  Međutim stanovnici ulice Fruškogorska tvrde da je postavljeni ležeći policajac uklonjen samo par dana nakon toga jer je postavljen pogrešno. Naime, ovaj “usporivač” brzine postavljen je na kraju jednosmerne ulice “što nema smisla” jer sam kraj ulice navodi vozača da stane,

  -Nema puta dalje, čemu služi taj ležeći policajac?- pitaju se stanovnici ulice.

  GG “Inđija i ti” kao ni njena članica Užeg tima Mirjana Stupar, nisu se oglasili povodom ovog peha.Izostalo je pojašnjenje i da li 134 potpisnika i potpisnice peticije mogu da očekuju obećane ležeće policajce u ovoj ulici.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Izbori 2024