SNS Vrdnik sutra organizuje veselje pod šatorom

Šator, hrana i piće na fudbalskom terenu u Vrdniku. Organizator sutrašnjeg veselja MO SNS Vrdnik.

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
SNS Vrdnik sutra organizuje veselje pod šatorom

Mesni odbor SNS Vrdnik u petak 17. novembra na fudbalskom terenu u ovom sremskom mestu organizuje druženje sa pristalicama. Po ustaljenom običaju predizborne kampanje u Vojvodini, SNS se bazirao na proslavama pod šatorom sa izobiljem hrane namenjene simpatizerima i funkcionerima.

Izvor blizak vrdničkim naprednjacima za IN Medija kaže da je veselje planirano za pristalice ali i buduće glasače ove političke opcije na narednim izborima.

-Fokus je na neopredeljenima, treba ih privoleti da svoj glas daju SNS opciji a za regrutovanje novih potencijalnih pristalica su zaduženi službenici iz državnog aparata. Nije tajna da bi za ostanak na poslu bilo poželjno prikupiti što više novog članstva i sigurnih glasača. –kaže izvor IN Medija.

Proslava u cilju izborne kampanje na fudbalskom terenu u Vrdniku planirana je za petak 17. novembar u popodnevnim satima, o poseti visokih funkcionera za sada nije bilo reči, tvrdi naš izvor.

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Srem

Radovi na putu Šimanovci-petlja Pećinci

Od 29. novembra do 04.decembra 2023. godine, u toku svetlog dela dana, izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza na delu državnog puta I A reda broj 3, na deonici petlja Šimanovci – petlja Pećinci, u smeru ka Batrovcima, saopštilo je JP „Putevi Srbije“ U zoni radova, u dužini od 2000 metara, za saobraćaj će biti […]