“Srbija protiv nasilja” ima 12 kandidata za narodne poslanike iz Srema, niko iz Inđije

Izborna lista poslaničkih kandidata “Srbija protiv nasilja”, koja je predata Republičkoj izbornoj komisiji, sa više od 20.000 potpisa građana za vanredne parlamentarne izbore,  ima ukupno 246 kandidata. Od tog broja, njih 12 dolazi iz Srema. Ako je po broju kandidata za poslanike ova koalocija ima najviše poverenja u stanovnike opštine Stara Pazova i Ruma iz […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
“Srbija protiv nasilja” ima 12 kandidata za narodne poslanike iz Srema, niko iz Inđije

Izborna lista poslaničkih kandidata “Srbija protiv nasilja”, koja je predata Republičkoj izbornoj komisiji, sa više od 20.000 potpisa građana za vanredne parlamentarne izbore,  ima ukupno 246 kandidata. Od tog broja, njih 12 dolazi iz Srema.

Ako je po broju kandidata za poslanike ova koalocija ima najviše poverenja u stanovnike opštine Stara Pazova i Ruma iz kojih dolaze po 4 kandidata . Iz opštine Stara Pazova kandidati za narodne poslanike su

– Slobodan Ilić, na 48. mestu

– Milan Turanjanjin, Stara Pazova (Nova Pazova) na 108. mestu

– Nenad Gligorić, Stara Pazova (Nova Pazova) na 163, mestu

– Aleksandar Korolija, Stara Pazova (Novi Banovci), na 190. mestu

Isti broj kandata za narodne poslanike dolazi iz opštine Ruma i to:

– Marija Mladenović, Ruma, na 99. mestu

– Srđan Veselinović, Ruma, na 166. mestu

– Jovan Stanojčić, Ruma, na 204. mestu

– Jovan Stanojčić, Ruma, na 204. mestu

Tri kandidata dolaze iz Sremske Mitrovice i to:

– Đorđe Đorđić, Sremska Mitrovica na 63. mestu

– Tatjana Ljubišić, Sremska Mitrovica, na 168. mestu

– Dražen Damnjanović, Sremska Mitrovica, na 196. mestu

Opštine Šid, Inđija i Pećinci nemaju svoje kandidate dok najmanja sremska opština Irig ima jednog i to Unu Lukić, koja se nalazi na 246. mestu.

Listu “Srbija protiv nasilja”  čine predstavnici Stranke slobode i pravde, Demokratske stranke, Narodnog pokreta Srbije, Ekološkog ustanka, Zeleno-levog fronta, stranke Srbije centar, stranke Zajedno, Građanske demokratske partije, Rumunske partije i pokreta Novo lice Srbije.

 

 

 

 

 

 

 

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Politika

Ljubinković (DS): U Inđiji ne postoji sloboda mišljenja

Poverenik opštinskog odbora Demokratske stranke u Inđiji, Darko Ljubinković kaže za IN Medija da je odbijanje nadležnih iz Kulturnog centra da se ustupi termin za tribinu inicijative ProGlas jasan pokazatelj da sloboda mišljenja u Inđiji ne postoji.

GrađanIN: Obrazloženje direktorice KC-a vređa inteligenciju građana

Nakon što su predstavnici koalicije „Srbija protiv nasilja“ prvo dobili ponuđene termine za tribinu „ProGlas“ a nakon toga ih je direktorica te ustanove Ružica Jovanović šturo obavestila da termina ipak nema jer su u toku radovi, reagovao je pokret GrađanIN.