• Srbija među prvih 10 najboljih destinacija koje treba posetiti u narednoj godini

  Portal „Lonely Planet“ uvrstio je Srbiju u „Best in Travel 2024“ sa programom „Western Balkans’ Trans Dinarica Cycling Route“, prenosi Danas Jedan od vodećih veb portala za putovanja „Lonely Planet“ uvrstio je Srbiju među deset najboljih regija koje treba posetiti u narednoj godini. Taj portal je za 50 godina postojanja objavio listu 50 najboljih svetskih […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Srbija među prvih 10 najboljih destinacija koje treba posetiti u narednoj godini

  Portal „Lonely Planet“ uvrstio je Srbiju u „Best in Travel 2024“ sa programom „Western Balkans’ Trans Dinarica Cycling Route“, prenosi Danas

  Jedan od vodećih veb portala za putovanja „Lonely Planet“ uvrstio je Srbiju među deset najboljih regija koje treba posetiti u narednoj godini. Taj portal je za 50 godina postojanja objavio listu 50 najboljih svetskih destinacija za putovanja u pet kategorija.

  Nova biciklistička ruta, koja počinje u Sloveniji i završava se u Srbiji, proteže se kroz 2.000 kilometara nezaboravne avanture.

  Biciklisti će prateći novu mapu moći da se provozaju stazama koje vode kroz krševite planinske predele, uz kristalne reke, obilazeći nacionalne parkove, pronaći kulturne stanice, Unesko lokacije i druge zanimljivosti na tom putu, a sve uz osvrt na održivi turizam regiona, saopštio je portal serbia.travel.

  Za Srbiju je značajno, kako staza ne vodi kroz velike gradove već ruralne predele, da će lokalne zajednice na tom putu imati najviše koristi od ovog projekta.

  Izvor: Danas

  IN Medija

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija