• “Srbija protiv nasilja” predala izbornu listu za parlamentarne izbore

  Izborna lista poslaničkih kandidata “Srbija protiv nasilja”, sa više od 20.000 potpisa građana za vanredne parlamentarne izbore, danas je predata Republičkoj izbornoj komisiji. Naziv liste je “Srbija protiv nasilja – Miroslav Miki Aleksić – Marinika Tepić”, a čine je predstavnici više političkih partija i pokreta, koji su, od Skupštine Srbije, došli do RIK-a i predali […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  “Srbija protiv nasilja” predala izbornu listu za parlamentarne izbore

  Izborna lista poslaničkih kandidata “Srbija protiv nasilja”, sa više od 20.000 potpisa građana za vanredne parlamentarne izbore, danas je predata Republičkoj izbornoj komisiji.

  Naziv liste je “Srbija protiv nasilja – Miroslav Miki Aleksić – Marinika Tepić”, a čine je predstavnici više političkih partija i pokreta, koji su, od Skupštine Srbije, došli do RIK-a i predali listu.

  Tu listu čine predstavnici Stranke slobode i pravde, Demokratske stranke, Narodnog pokreta Srbije, Ekološkog ustanka, Zeleno-levog fronta, stranke Srbije centar, stranke Zajedno, Građanske demokratske partije, Rumunske partije i pokreta Novo lice Srbije.

  Aleksić i Tepić su pozvali građane da izađu na glasanje 17. decembra i izrazili uverenje u svoj izborni uspeh.

  Obećali su da će obezbediti da se svi u Srbiji osećaju bezbedno i da će, ukoliko pobede na izborima, raditi na “izvlačenju države iz kandži korupcije i kriminala” za šta su rekli da su odgovorni sadašnja vlast SNS i Aleksandar Vučić.

  Tepić je rekla da se opozicija okupila da spreči “epsko propadanje Srbije” i “omogući građanima da žive u normalnom društvu”, a spreči “profitiranje vlasti na korpuciji i kriminalu”.

  Možemo ući u 2024. u oslobođenoj i sigurnoj Srbiji, Srbiji bez nasilja i bez mržnje. – kazala je Tepić.

  Aleksić je rekao da je na listi “Srbija protiv nasilja” 250 poslaničkih kandidata koji imaju plan i znaju šta da rade da bi Srbija posle 17. decembra bila “sigurna zemlja”.

  Prema njegovim rečima, 17. decembra se odlučuje i da li će mladi ostati u Srbiji ili će i dalje odlaziti u inostranstvo.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Izbori 2024