• Srem: Njih 11 vozilo pod uticajem alkohola i opojnih droga, nedozvoljenom brzinom i bez vozačke

  Policija u Sremskoj Mitrovici sankcionisala je 11 vozača koji su vozili pod pod uticajem alkohola i opojnih droga, kao i nedozvoljenom brzinom i bez vozačke dozvole, saopštila je danas Policijska uprava Sremska Mitrovica.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Srem: Njih 11 vozilo pod uticajem alkohola i opojnih droga, nedozvoljenom brzinom i bez vozačke

  Protiv pedesettrogodišnjaka iz Rume biće podneta prijava, zbog sumnje da je, vozeći sa 2,17 promila alkohola u organizmu, udario u vozilo koje se kretalo ispred njegovog i pobegao, ali je ubrzo nađen.

  U toj nezgodi lakše je povređena žena iz vozila u koje je udario.

  Na području Inđije zaustavljen je četrdesetčetvorogodišnjak koji je upravljao „fijatom“ sa 2,00 promila alkohola i bez vozačke dozvole, a u Šidu tridesetjednogodišnji vozač „opela“ sa 1,85 promila.

  Patrola u Sremskoj Mitrovici otkrila je tridesetdvogodišnjeg vozača „opela“ pod uticajem kanabisa i dvadesettrogodišnjaka koji je vozio „fijat“ pozitivan na opijate, u Staroj Pazovi tridesetšestogodišnjaka pod dejstvom amfetamina, a u Rumi tridesetogodišnjeg vozača pozitivnog na kokain.

  Policija u Pećincima zatekla je dvadesetšestogodišnjeg vozača „audija“ bez položenog vozačkog ispita i tridesetsedmogodišnjaka bez vozačke dozvole, a u Rumi četrdesetdevetogošnjaka koji je vozio bez vozačke dozvole koja mu je ranije oduzeta.

  U Irigu je zaustavljen dvadesettrogodišnjak koji je vozio „mercedes“ brzinom od 142,9 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 80.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srem