• Srem: Policija presrela vozače pod dejstvom droga i bez vozačke dozvole

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su dvojicu vozača koji su učinili prekršaj nasilnička vožnja, desetoricu vozača pod uticajem opojnih droga i petoricu koji su upravljali vozilima bez vozačke dozvole.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Srem: Policija presrela vozače pod dejstvom droga i bez vozačke dozvole

  Policija u Rumi zaustavila je tridesetšestogodišnjeg biciklistu sa 2,61 promil alkohola u organizmu, dok je u blizini Stare Pazove zatekla četrdesetčetvorogodišnjeg vozača „opela“ sa 2,02 promila alkohola.

  U Staroj Pazovi otkriven je četrdesetčetvorogodišnjak koji je upravljao „opelom“ sa 1,85 promila alkohola u organizmu i dvadesetogodišnji vozač „mercedesa“, obojica pod uticajem kanabisa. Na istom području otkriven je dvadesettrogodišnjak koji je vozio „bmv“ pod dejstvom kokaina i četrdesetčetvorogodišnji vozač „audija“ pozitivan na amfetamin i kanabis.

  Patrola u Inđiji zatekla je četrdesetpetogodišnjaka koji je vozio „bmv“ pod dejstvom kokaina i amfetamina, tridesetjednogodišnjeg vozača „golfa“ pozitivnog na kokain, kao i tridesetosmogodišnjeg vozača „opela“ i tridesetdvogodišnjeg vozača „bmv“, obojicu pod uticajem kanabisa.

  Policija u Rumi zaustavila je dvadesetosmogodišnjaka koji je upravljao „sitroenom“ pod dejstvom kanabisa i dvadesetsedmogodišnjaka koji je vozio „zastavu“ pozitivan na kanabis i amfetamin.

  Ovim vozačima određeno je zadržavanje i oni su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

  Sobraćajni policajci u Sremskoj Mitrovici, Inđiji, Staroj Pazovi i Rumi zatekli su petoricu vozača putničkih automobila bez vozačke dozvole, od kojih su dvojica vozila nakon oduzimanja vozačke dozvole i pod zabranom upravljanja.

  Ovi vozači su isključeni iz saobraćaja i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

  MUP Srbije apeluje na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Javna rasprava o rebalansu budžeta od 27. aprila

  U ponedeljak, od 10 sati, održaće se sednica Opštinskog veća na kojoj će većnici doneti Zaključak o sprovođenju javne rasprave o Nacrtu Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine […]