• Srem: Šestorica vozača pod uticajem narkotika, bez vozačke dozvole

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su šestoricu vozača koji su učinili saobraćajne prekršaje nasilnička vožnja, vožnja pod uticajem narkotika, vožnja bez vozačke dozvole i vožnja pre sticanja prava na upravljanje vozilom.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Srem: Šestorica vozača pod uticajem narkotika, bez vozačke dozvole

  Policija u Inđiji zaustavila je tridesetpetogodišnjaka koji je vozio „reno“ sa 2,23 promila alkohola u organizmu, u Pećincima pedesetčetvorogodišnjeg vozača „golfa“ sa 2,10 promila alkohola, a u Sremskoj Mitrovici pedesetšestogodišnjaka koji je vozio „suzuki“ sa 2,01 promila alkohola u organizmu.

  Patrola u Staroj Pazovi otkrila je tridesetsedmogodišnjeg vozača „folksvagena“ pod uticajem amfetamina i četrdesetjednogodišnjaka koji je vozio „bmv“ pozitivan na kokain i bez vozačke dozvole, prethodno oduzete zbog kaznenih poena.

  U Inđiji je zatečen tridesetdvogodišnjak koji je vozio „polo“ pod dejstvom kanabisa. Kod dvadesetdevetogodišnjeg suvozača, policija je pronašla tri kesice za biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana. Nakon veštačenja, protiv suvozača biće podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.

  Ovim vozačima određeno je zadržavanje i oni su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

  Policija u Sremskoj Mitrovici zatekla je četrnaestogodišnjaka koji je upravljao „folksvagenom“. Protiv maloletnika podneta je prekršajna prijava i obavešten je centar za socijalni rad.

  MUP Srbije je apelovao na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srem