• Srem: Vozili pijani i drogirani

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici otkrili su, prilikom kontrole saobraćaja, petoricu vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom narkotika i dvojicu vozača u stanju potpune alkoholisanosti, saopštio je MUP Srbije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Srem: Vozili pijani i drogirani

  Patrola u Rumi isključila je iz saobraćaja četrdesetčetvorogodišnjeg vozača „lančije“ pod dejstvom metadona, kao i tridesettrogodišnjaka koji je pod dejstvom kanabisa vozio „škodu“.

  Kod tridesettrogodišnjaka je pronađen paketić sa suvom biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana pa će, nakon veštačenja, protiv njega biti podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.

  Policija u Inđiji otkrila je četrdesettrogodišnjaka koji je upravljao „alfa romeom“ pod uticajem heroina, a u Sremskoj Mitrovici dvadesettrogodišnjaka koji je upravljao „golfom“ bez vozačke dozvole i pod uticajem kanabisa, kao i tridesetogodišnjeg vozača „opela“ pozitivnog na kokain.

  U Irigu je zatečen dvadesetsedmogodišnjak koji je upravljao biciklom sa električnim motorom sa 2,41 promil alkohola u organizmu, a u Inđiji tridesetšestogodišnji biciklista sa 2,24 promila alkohola.

  Ovim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

  Policija apeluje na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srem