• Srem: Vozili pod uticajem alkohola i narkotika

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici sankcionisali su šestoro vozača koji su upravljali vozilima pod uticajem alkohola i dvojicu vozača koji su vozili pod uticajem opojnih droga.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Srem: Vozili pod uticajem alkohola i narkotika

  U Rumi, četrdesetdvogodišnji vozač „kedija“ sa 2,62 promila alkohola u organizmu, zbog neustupanja prava prvenstva, izazvao je saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobio lake telesne povrede.

  Na području Nove Pazove, tridesetčetvorogodišnjakinja je, upravljajući „opelom“ sa 2,21 promil alkohola, sletela sa kolovoza i udarila u parkirani automobil, a tom prilikom zadobila je lake telesne povrede.

  Patrola u Inđiji zaustavila je biciklistu sa 2,12 promila alkohola u organizmu, tridesetsedmogodišnjeg vozača „folksvagena“ sa 1,92 promila alkohola i četrdesetsedmogodišnjaka koji je vozio „pežo“ sa 1,90 promila alkohola, a u Pećincima četrdesetosmogodišnjeg vozača pežoa“ sa 1,95 promila alkohola u organizmu.

  U Staroj Pazovi su zatečeni tridesetčetvorogodišnji vozač „BMW“ pod uticajem kokaina i dvadesettrogodišnjak koji je vozio „audi“ pozitivan na kokain i kanabis.

  Ovim vozačima određeno je zadržavanje nakon čega su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

  MUP Srbije apeluje na sve učesnike u saobraćaju, posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srem