• Sremska Mitrovica: Rok za završetak radova probijen za više od 2 meseca

  Radovi na rehabilitaciji državnog puta II A reda broj 123, deonica Manđelos – Sremska Mitrovica, na teritoriji opštine Sremska Mitrovica produženi su do 23.februara, saopštilo je JP “Putevi Srbije” . Ovim produžetkom rok za završetak radova probijen je za čitavih 9 nedelja.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sremska Mitrovica: Rok za završetak radova probijen za više od 2 meseca

  Radovi na rehabilitaciji državnog puta II A reda na deonici Manđelos – Sremska Mitrovica su ponovo produženi, ovaj put do 23. februara, saopštili su „Putevi Srbije“. Ovaj projekat obuhvata 7,9 kilometara na teritoriji opštine Sremska Mitrovica, s radovima koji se izvode u oba smera. Saobraćaj se odvija dvosmerno sa suženjem kolovoza, uz ograničenje brzine ili naizmeničnim propuštanjem vozila, pri čemu se reguliše ručno.

  Radovi su sprovedeni uz adekvatnu saobraćajnu signalizaciju i opremu, obezbeđujući siguran tok saobraćaja.

  Radovi su počeli krajem septembra prošle godine na saobraćajnoj deonici državnog puta Sremska Mitrovica – Manđelos koji se ubraja u frekventnije saobraćajnice na poručju Sremske Mitrovice. Rekonstrukcija puta se radi u sklopu rehabilitacije puteva na području Sremske Mitrovice .Nadležni su tada najvili da se završetak radova očekuje za 10 nedelja.

  Iako najavljen završetak radova na pomenutoj deonici, 30. novembra završetak radova pomeren je za 11. decembar zatim na 31. januar .

  Iz JP “Putevi Srbije” stigle vesti da se radovi na ovoj deonici produžavaju do 23. februara, što je pomerilo rok za 9 nedelja odnosno za više od dva meseca.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srem