• Šta inđinčani očekuju od buduće vlasti

  Građani Inđije nakon lokalnih izbora, koji su zakazani za 2. jun, očekuju da naredna vlast reši probleme na koje su im građani ukazivali prethodnih godina.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Šta inđinčani očekuju od buduće vlasti

  U nastavku teksta pročitajte rezultate ankete koju je sprovela IN Medija.

  Najveći broj anketiranih građana Inđije nakon lokalnih izbora očekuje da se poboljša javni prevoz na teritoriji opštine (14%) ali i stanje u Domu zdravlja (14%).

  Kada je reč o korupciji i kriminalu, deset odsto anketiranih smatra da buduća vlast uložiti više napora kako bi se korupcija i kriminaln sveli na minimum.

  Nešto manje, 9,7 odsto, anketiranih građana smatra da naredna vlast mora pronaći bolje urbanističko rešenje za sam grad Inđiju a njih 14%, građana veruje da sadašnja infrastruktura (vodovodna i kanalizaciona mreža, parking prostor i električna energija) ne podržava aktuelnu stanogradnju.

  Anketirani građani Inđije, 8 odsto njih, smatra da naredna vlast mora biti transparentnija kada je reč o trošenju novca iz opštinskog budžeta.

  Kada je reč o slobodnim lokalnim medijima, sedam odsto anketiranih građana Inđije smatra da je na lokalu neophodan kritički medij .

  Bolju bezbednost očekuje takođe sedam odsto građana a isti procenat smatra da naredna vlast mora više obratiti pažnju na ekologiju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Izbori 2024