• Stanogradnja: Još uvek nema odluke Komisije za planove

  Komisija za planove još uvek nije donela konačnu odluku o Nacrtu Plana detaljne regulacije dela Bloka 38, saznaje IN Medija.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Stanogradnja: Još uvek nema odluke Komisije za planove
  Foto> IN Medija

  Podsetimo da je u ponedeljak održan prvo otvoren sastanak sa stanovnicima ulica Dušana Jerkovića I Dunavske, koje su deo pomenutog Blaka, na kojem je raspravljano o primedbama na nacrt Plana.

  Prema Nacrtu Plana, naručioca Plamen invest, na četiri parcele predvidena spratnost je od 4 dok je na ostalim parcelama predviđena izgradnja do tri sprata.

  Upravo taj deo je bio sporan prema mišljenju stanovnika ulica Dušana Jerkovića I Dunavske te su zahtevali  obrazloženje na otvorenom sastanku Komisije za planove.

  Međutim, na sastanku se nije mogao čuti konkretan razlog zbog čega je na samo četiri parcele dozvoljen sprat više i to na parcelama koji su u vlasništvu naručioca izrade Plana.

  Građani su tada ponovili da predlog Plana nije dobar i nije u interesu ne samo stanovnika tog dela Inđije već i ostalih investitora koji su zainteresovani za deo Bloka 38.

  Nakon toga, održan je zatvoren sastanak na kom se raspravljalo o primedbama ali prema informacijama našeg portala, još uvek nije doneta konačna odluka. Sednica će biti nastavljena, kaže naš izvor.

  Sastanak Komisije za planove (VIDEO)

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]