• Stara Pazova: Predstavnici OEBS-a razgovarali sa opozicijom

  iKako saznaje IN Medija, predstavnici OEBS-a najveću pažnju tokom predstojećih izborima, kada je Srem u pitanju, obratiće na izborni dan u opštini Pećinci.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Stara Pazova: Predstavnici OEBS-a razgovarali sa opozicijom

  Ovo je istaknuto na sastanku u Staroj Pazovi kada su krajem novembra predstavnici OEBS-a, Aleksandre Benz iz Francuske i Klaudia Šefer iz Nemačke razgovarali sa predstavnicima koalicije “Srbija protiv nasilja”.

  Sastanak je održan u prostorijama Demokratske stranke u Staroj Pazovi gde su predsednik pazovačkih demokrata, Aleksandar Knežević i predsednik opštinskog odbora Demokratske stranke Pećinci, Nikola Mažić predstavnike OEBS-a upoznali sa tokom predizborne kampanje.

  Sastanku su prisustvovali i kandidati za narodne i pokrajinske poslanike na izborima zakazanim za 17. decembar.

  Ukazano je da SNS koristi sve državne i lokalne resurse kako bi ucenjivala  stanovništvo i plaćala direktno i indirektno glasove na teritoriji celog Srema. Takođe, navedeno je da se preko Centara za socijalni rad najviše dešavaju zloupotrebe kod besplatne podele hrane i ogreva  kapilarnim glasovima Srpske napredne stranke.  Takođe, predstavnicima OEBS-a je ukazano je na niz nepravilnosti na prošlim izborima.

  Predstavnici OBSA su pokazali posebnu zainteresovanost za diskriminaciju građana opštine Pećinci, kazao je izvor IN Medija.

  Demokrate Pećinaca su predočile dokaze i upoznale predstavnike OEBS – a sa svim nepravilnostima kao i diskriminacijom i odmazdom kojoj su izloženi na više načina.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Izbori 2024