• Stara Pazova: Proglašena još jedna izborna lista

  Lista kandidata za odbornike Narodne stranke „Da se narod pita“ proglašena je danas i to je za sada druga po redu lista za izbore u Staroj Pazovi.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Stara Pazova: Proglašena još jedna izborna lista

  Ova lista sadrži deset kandidata od 53 koliko ima odbornika u lokalnom parlamentu.

  Prvi na listi je Saša Barišić, diplomirani inženjer menadžmenta, iz Nove Pazove.

  Podsetimo, učešće na izborima u Staroj Pazovi su pored, već proglašene liste koalicija okupljene oko Srpske napredne stranke, najavili i “Pokret za Podunavlje i Pokret za zdravu Pazovu” čiji je nosilac Dr Aleksandra Patenković.

  Takođe, na lokalnim izborima u Staroj Pazovi učestvuje i koalicija „„Moguće je- Pazova protiv nasilja – Novi DSS“ (Srbija centar Srce,Zeleno – levi front, Novi DSS, Narodni pokret Srbije, Ekološki ustanak – Ćuta“. Međutim, Opštinska izborna komisija u Staroj Pazovi je na sednici 2. maja donela Rešenje o odbijanju liste.

  Kako se navodi u obrazloženju odluke opštinske izborne komisije, proverenom priložene dokumentacije utvrđenoj je da izborna lista sadrži nedostatke koji su smetnje za njeno proglašenje.

  Nedostaje, navodi se, pismena saglasnost udruženja „Pazova protiv nasilja“ da se u nazivu izborne liste upotrebi naziv tog udruženja. Takođe, nedostaje saglasnost pomenutog udruženja da se u nazivu koalicije upotrebi naziv tog udruženja.

  Izborna komisija u Staroj Pazovi navela je u obrazloženju da je od ukupno 641 podnete pismene izjave birača da podržavaju izbornu listu pravno valjano 418 poziva.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srem