• Štrajk operative u JKP „Vodovod i kanalizacija“?

  Radnici sektora operative JKP „Vodovod i kanalizacija“ najavljuju mogućnost štrajka ukoliko rukovodstvo ovog preduzeća ne ispuni njihove zahteve o kojima će izvestiti tehničkog direktora Dragana Došena u ponedeljak 4.decembra.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Štrajk operative u JKP „Vodovod i kanalizacija“?

  Radnici operative u JKP „Vodovod i kanalizacija“ izvestiće u ponedeljak 4.decembra tehničkog direktora da stupaju u štrajk ukoliko im se ne uvećaju zarade, nezvanično saznaje IN Medija. 

  Radnici operative JKP „Vodobod i kanalizacija“ Inđija nezadovoljni uslovima, obimom posla kao i ličnim dohocima odlučili su da svoje zahteve za rešavanje nagomilanih problema upute tehničkom direktoru Draganu Došenu. 

  Prema nezvaničnim saznanjma IN Medija, radnici operative ovog preduzeća već duže vreme rade pod pritiskom i sa manjkom ljudstva. Kap koja je prelila čašu, kaže izvor IN Medija, je odlazak radnika ovog sektora koji je 15 godina proveo u preduzeću a kao razlog je naveo malu zaradu. 

  -Nisu se čak potrudili da ga zadrže, sve nas muči plata a i mali broj radnika operative. – tvrdi izvor. 

  Svoje zahteve predaće u ponedeljak 4.decembra tehničkom direktoru JKP „Vodovod i kanalizacija“ i u slučaju da zahtevi ne budu hitno ispunjeni radnici stupaju u štrajk, navodi izvor. 

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija