• Sud časti NUNS-a isključio Stefana Cvetkovića iz članstva tog udruženja

  Sud časti Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) saopštio je danas da je iz članstva tog udruženja trajno isključio redovnog člana Stefana Cvetkovića iz Bele Crkve.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sud časti NUNS-a isključio Stefana Cvetkovića iz članstva tog udruženja

  Sud časti je u postupku koji su pokrenuli Aleksandra Rašić, Dragiša Jovičin, Ivana Ristić, Vela Živica i Zoran Rašković protiv Stefana Cvetkovića, na sednici održanoj 11. aprila, jednoglasno doneo tu odluku.

  Svi žalioci su u svojim žalbama naveli da Stefan Cvetković duže vreme u kontinuitetu nad njima vrši medijski progon, koristeći svoju Fejsbuk stranicu ‘Belocrkvanske novosti’ koju on uređuje i administrira objavljujući neistine, neproverene informacije, koristeći uvredljiv jezik uperen protiv njih, a za sve što iznosi ne poseduje nikakve dokaze ili ih bar do sada nikada nije objavio. – navodi se u saopštenju.

  Rašković, koji je takođe redovni član NUNS-a, u svojoj žalbi je naveo da ga je Stefan Cvetković fizički napao i zadao mu lakše telesne povrede i vređao ga na nacionalnoj osnovi 2020. godine o čemu je podneo dokaze iz policije i tužilaštva u Vršcu.

  Stefan Cvetković je kao odgovor na žalbe naveo da smatra da su žalbe sihronizovani napad na njega i da su podnosioci žalbi eksponenti lokalnog funkcionera Srpske napredne stranke za šta nije priložio nijedan dokaz, a na usmenoj raspravi se nije pojavio iako mu je poziv uredno poslat.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija