• Sutra završna konvencija koalicije „Srbija protiv nasilja“

  Završna konvencija koalicije „Srbija protiv nasilja“ sutra u Beogradu na Trgu republike od 18 sati.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sutra završna konvencija koalicije „Srbija protiv nasilja“

  Koalicija „Srbija protiv nasilja“, završni skup održaće u utorak, 12. Decembra od 18 sati, na Trgu republike u Beogradu, a nakon obraćanja, biće organizovana šetnja do sedišta Republičke izborne komsije (RIK).

  Kandidat za gradonačelnika Beograda te koalicije Vladimir Obradović je za N1 kazao da se desilo slično kao kad su bili u pitanju njihovi drugi skupovi i konvencije jer, kako je naveo, nigde ne mogu da nađu prostor.

  -Mi smo blagovremeno tražili, pitali i slali upite za sve prostore gde bi to moglo da se desi. Ili nismo uopšte dobili odgovor ili su nam odgovorili da je zauzeto –rekao je on.

  Prema njegovim rečima,otvoren prostor bio je jedina mogućnost u ovom trenutku, te su se zato na kraju i odlučili za Trg republike.

  Posle obraćanja, planirana je, kako je kazao, šetnja do RIK-a (do zgrade Skupštine Srbije, u ulici Kralja Milana).

  -Ta šetnja će da ima jaku političku poruku: da ćemo mi izborne rezultate pratiti i čuvati i odbraniti, to je i zahtev RIK-u da sve protekne u najboljem redu, da oni u svom mandatu urade da sve bude kako valja – kazao je on.

  Rekao je i da će tražiti da se biračka mesta koncipiraju tako „da nema mogućnosti za neke prevare na samom biračkom mestu- te da, kako je naveo, „sve protekne u najboljem mogućem redu“, navodi.

  Na skupu u utorak građanima će se obratiti Obradović i Dobrica Veselinović i kao predstavnici beogradske liste i ostali lideri stranaka koje učestvuju u koaliciji.

  Očekuje se da će obraćanje početi u 18.00 i trajati 35-45 minuta, nakon čega sledi šetnja do RIK.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Izbori 2024