• Teodora Marčeta: Inđija ponovo postaje centar pozorišnog amaterizma Srema

  Predstava „Ožalošćena porodica“ Kreativnog centra Artelje iz Inđije osvojila je prvo mesto na 47. Smotri amaterskih pozorišta Srema i time je proglašena je za najbolju predstavu festival.  

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Teodora Marčeta: Inđija ponovo postaje centar pozorišnog amaterizma Srema
  Foto: Kreativni centar "Artelje"

  Diplomu za najbolju režiju festivala osvojila je Teodora Marčeta za predstavu „Ožalošćena porodica“. Slede i nagrade za najbolju kostimografiju i najbolju scenografiju festivala kao i dve nagrade za najbolja glumačka ostvarenja festivala Svetlani Pešut i Tanji Mundžić. Pohvalu za glumačko ostvarenje dobila je Sanda Živić.

  Foto: Terodora Marčeta

  – Zahvalni smo organizatoru – Kulturnom centru Beočin i Savezu umetničkog stvaralaštva amatera Vojvodine. Ponosni smo što je naš rad, talenat i trud prepoznat i što polako Inđija ponovo postaje centar pozorišnog amaterizma Srema i šire . Kreativni centar Artelje vredno radi na svom programu i svojoj publici iz meseca u mesec priređuje repertoar amaterskih ali i profesionalnih predstava.- kaže za IN Medija osnivačica i predavačica Kreativnog centra “Artelje” Teodora Marčeta

  Predstava “Ožalošćena porodica” se plasirala na 60. Festival amaterskih pozorišnih društava Vojvodine (Pokrajinsku smotru) kao i na Vojvođanski festival novih teatarskih formi.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura