Terzić (Zavetnici): Spremni smo na tehničku saradnju sa ostatkom opozicije

Opozicija u Inđiji krenula je u kampanju za predstojeće izbore, zakazane za 17. decembar. Iako još nije došlo do konkretnog dogovora oko zajedničke kampanje, predstavnici opozicionih stranaka u Inđiji su, prema saznanjima IN Medija, ugovorili sastanak na kom će se doneti konačna odluka.  Sastanak koji je prvobitno planiran za danas biće održan u subotu 4. […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Terzić (Zavetnici): Spremni smo na tehničku saradnju sa ostatkom opozicije

Opozicija u Inđiji krenula je u kampanju za predstojeće izbore, zakazane za 17. decembar.

Iako još nije došlo do konkretnog dogovora oko zajedničke kampanje, predstavnici opozicionih stranaka u Inđiji su, prema saznanjima IN Medija, ugovorili sastanak na kom će se doneti konačna odluka.  Sastanak koji je prvobitno planiran za danas biće održan u subotu 4. novembra, potvrđeno je za naš portal.

Pored opštinskog odbora Demokratske stranke i inđijskog ogranka Narodnog pokreta Srbije na sastanku će prisustovati i predstavnici opštinskog odbora Stranke slobode i pravde. Pozi su dobili i predstavnici grupe građana “Građanin”.

Kada je reč o “desnici” u Inđiji, za sada nisu pozvani na sastanka koji, bez grupe GrađanIN, čine stranke okupljene oko liste “Srbija protiv nasilja”.

Bez obzira na to, članica Glavnog odbora Srpske stranke Zavetnici, Radmila Terzić kaže da je ta stranka spremna na tehničku saradnju sa ostalim predstavnicima opozicije.

Spremni smo za razgovor i tehničku saradnju sa svim političkim činiocima na lokalu, u cilju očuvanja izbornog rezultata i poštovanja izbornih propisa. – objašnjava za IN Medija Radmila Terzić.

Na sastanku inđijske opozicije planirano je da, pored navedenih stranaka, budu i predstavnici Pokreta Slobodnih građana koji imaju novog poverenika, saznaje IN Medija.

 

 

 

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Politika

Ljubinković (DS): U Inđiji ne postoji sloboda mišljenja

Poverenik opštinskog odbora Demokratske stranke u Inđiji, Darko Ljubinković kaže za IN Medija da je odbijanje nadležnih iz Kulturnog centra da se ustupi termin za tribinu inicijative ProGlas jasan pokazatelj da sloboda mišljenja u Inđiji ne postoji.

GrađanIN: Obrazloženje direktorice KC-a vređa inteligenciju građana

Nakon što su predstavnici koalicije „Srbija protiv nasilja“ prvo dobili ponuđene termine za tribinu „ProGlas“ a nakon toga ih je direktorica te ustanove Ružica Jovanović šturo obavestila da termina ipak nema jer su u toku radovi, reagovao je pokret GrađanIN.