• Terzić (Zavetnici): Spremni smo na tehničku saradnju sa ostatkom opozicije

  Opozicija u Inđiji krenula je u kampanju za predstojeće izbore, zakazane za 17. decembar. Iako još nije došlo do konkretnog dogovora oko zajedničke kampanje, predstavnici opozicionih stranaka u Inđiji su, prema saznanjima IN Medija, ugovorili sastanak na kom će se doneti konačna odluka.  Sastanak koji je prvobitno planiran za danas biće održan u subotu 4. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Terzić (Zavetnici): Spremni smo na tehničku saradnju sa ostatkom opozicije
  Foto: IN Medija

  Opozicija u Inđiji krenula je u kampanju za predstojeće izbore, zakazane za 17. decembar.

  Iako još nije došlo do konkretnog dogovora oko zajedničke kampanje, predstavnici opozicionih stranaka u Inđiji su, prema saznanjima IN Medija, ugovorili sastanak na kom će se doneti konačna odluka.  Sastanak koji je prvobitno planiran za danas biće održan u subotu 4. novembra, potvrđeno je za naš portal.

  Pored opštinskog odbora Demokratske stranke i inđijskog ogranka Narodnog pokreta Srbije na sastanku će prisustovati i predstavnici opštinskog odbora Stranke slobode i pravde. Pozi su dobili i predstavnici grupe građana “Građanin”.

  Kada je reč o “desnici” u Inđiji, za sada nisu pozvani na sastanka koji, bez grupe GrađanIN, čine stranke okupljene oko liste “Srbija protiv nasilja”.

  Bez obzira na to, članica Glavnog odbora Srpske stranke Zavetnici, Radmila Terzić kaže da je ta stranka spremna na tehničku saradnju sa ostalim predstavnicima opozicije.

  Spremni smo za razgovor i tehničku saradnju sa svim političkim činiocima na lokalu, u cilju očuvanja izbornog rezultata i poštovanja izbornih propisa. – objašnjava za IN Medija Radmila Terzić.

  Na sastanku inđijske opozicije planirano je da, pored navedenih stranaka, budu i predstavnici Pokreta Slobodnih građana koji imaju novog poverenika, saznaje IN Medija.

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika