• Trifunović: Promocija Srpske Kapadokije i Keltskog sela na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

  Turistička organizacija Inđija od 22. do 24. februara predstaviće se na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Na štandovima TO Inđija posetioce očekuje promocija Kapadokije, Keltskog sela i nagradna igra.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Trifunović: Promocija Srpske Kapadokije i Keltskog sela na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

  Inđija će se na 45. Međunarodnom sajmu turizma predstaviti sa brendovima lokalnog turističkog potencijala Srpska Kapadokija i Keltsko selo. Prezentacija će biti održana u dve hale Beogradskog sajma, hala 1 i hala 4.

  -Ideja je da predstavimo Srpsku Kapadokiju tako što ćemo predsednik opštine Inđija i ja leteti balonom iznad Beogradskog sajma, tome prethodi DJ set i odbrojavanje do poletanja. Nakon toga posetioci će imati priliku da se fotografišu u korpi balona i učestvuju u nagradnoj igri za „najbolju fotografiju“ koju organizujemo na instagram stranici. Pobednik dobija dve karte za let balonom kada krene sezona u Srpskoj Kapadokiji. –kaže za IN Medija direktor TO Uroš Trifunović.

  On dodaje da će osim predstavljanja brenda Kapadokija posetioci u hali 1 Beogradskog sajma imati priliku da preko VR naočari isprate prezentaciju Keltskog sela.

  VR naočari su Virtualna Realnost, što bi ukratko značilo da VR naočare omogućavaju korisniku da bude deo virtualne stvarnosti.

  VR uređaj je koncipiran tako da on simulira prisutnost osobe unutar nekog digitalnog okruženja. Na taj način korisnik može vršiti interakciju s okolinom koju percipira.To prktično u ovom slučaju omogućava korisniku virtualni obilazak Keltskog sela.

  Trifunović naglašava da Inđija samostalno učestvuje na sajmu turizma i da će pored brendiranih turističkih ponuda, što je ove godine Srpska Kapadokija i Keltsko selo, na štandovima posetiocima predstaviti i ostale turističke destinacije Inđije kroz promo material.

  Šta sve očekuje posetioce sajma

  Pod sloganom Avantura počinje ovde! biće promovisane nove destinacije, first minute ponude, domaći i inostrani smeštajni kapaciteti, turističke regije i atrakcije. Tradicionalno, na sajmu će učestvovati najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tur-operatori.

  Zbog ekskluzivnih sajamskih cena, first minute ponude i paketa sa mnoštvom pogodnosti, Sajam turizma je za posetioce, putnike i turiste već dugi niz godina omiljeni godišnji orijentir za odabir aranžmana i destinacija, kao i sagledavanje svega što turistički sektor ima da ponudi.

  Sajam turizma pružiće priliku posetiocima da iz velike ponude izaberu prema svojim afinitetima: porodična putovanja, daleke i egzotične destinacije, putovanja za mlade, city break, odmor i oporavak u banjama, spa vikende na planinama, eko i aktivni turizam, kongresna dešavanja…

  Ovaj veliki multimedijalni događaj svim učesnicima i posetiocima, kroz prezentacije, degustacije i demonstracije lokalne kulture, hrane i tradicije, donosi mogućnost upoznavanja, umrežavanja i uspostavljanja poslovnih odnosa i partnerstva za dalju saradnju.

  Predstojeći Sajam turizma nastaviće da sprovodi edukaciju i jača svest o turističkim mogućnostima, podiže ekonomsku aktivnost ove privredne grane i podstiče lokalnu ekonomiju, posebno pozicionirajući Srbiju i njene turističke kapacitete.

  Pod okriljem Sajma turizma održaće se i 19. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA, koji će okupiti brojne domaće i inostrane kompanije iz najrazličitijih oblasti vezanih za ove delatnosti – proizvodnje i prodaje hotelskog i ugostiteljskog nameštaja, opreme za kuhinje, restorane i barove, distributere posteljina i peškira, sredstava za čišćenje, proizvođače hrane i pića i dr.

  Svi ovi aspekti zajedno čine Sajam turizma na Beogradskom sajmu najvažnijim godišnjim događajem u promociji, razvoju i unapređenju turističke industrije regiona.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Još jedna humanitarna akcija za Ljiljanu Kukić

  Humanitarna akcija prikupljanja novca za lečenje Ljiljane Kukić biće organizovana u subotu 20. aprila u inđijskom šetalištu od 8 do 13 sati. Ovog puta novac će biti prikupljan na humanitarnom […]