Turistička organizacija opštine Inđija na sajmovima u Kragujevcu, Novom Sadu i Beogradu

Turistička organizacija opštine Inđija nastupiće na nekoliko promotivnih događaja i to u Kragujevcu, Novom Sadu i Beogradu.

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Turistička organizacija opštine Inđija na sajmovima u Kragujevcu, Novom Sadu i Beogradu

Kako se navodi u saopštenju Turističke organizacije opštine Inđija, reč je o Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma koji će se održati u Кragujevcu od 23. do 25. novembra i Međunarodnom sajmu turizma koji će se održati od 30. novembra do 2. decembra u Novom Sadu.

Na pomenutim sajmovima Turistička organizacija predstaviće turističku ponudu opštine, sa posebnim akcentom na turistički kompleks Кeltsko selo i projekat Srpska Кapadokija čija se realizacija nastavlja i u narednoj godini. – kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, ponuda lokalnih proizvođača biće predstavljena i na Međunarodnom sajmu hrane i pića koji će se održati u Beogradu u periodu od 30. novembra do 3. decembra. Tih dana na štandu Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam biće predstavljena i ponuda malih proizvođača hrane i vinarija sa teritorije opštine Inđija.

 

 

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Ljubinković (DS): U Inđiji ne postoji sloboda mišljenja

Poverenik opštinskog odbora Demokratske stranke u Inđiji, Darko Ljubinković kaže za IN Medija da je odbijanje nadležnih iz Kulturnog centra da se ustupi termin za tribinu inicijative ProGlas jasan pokazatelj da sloboda mišljenja u Inđiji ne postoji.

GrađanIN: Obrazloženje direktorice KC-a vređa inteligenciju građana

Nakon što su predstavnici koalicije „Srbija protiv nasilja“ prvo dobili ponuđene termine za tribinu „ProGlas“ a nakon toga ih je direktorica te ustanove Ružica Jovanović šturo obavestila da termina ipak nema jer su u toku radovi, reagovao je pokret GrađanIN.

Ružica Jovanović: Vukas nije apdejtovan, sala za „Proglas“ ne može farbamo luk bine

Ružica Jovanović je u obrazloženju odbijanja iznajmljivanja sale Kulturnog centra za tribinu inicijative „Proglas“ navela da programski dokumentarista Vladimir Vukas nije ažuriran sa podacima. Jovanovićeva u daljem tekstu obrazlaganja navodi osim zakasnelog apdejta dokumentariste, razlog nemogućnosti održavanja tribine „farbanje luka bine“.