• Turnir u malom fudbalu pomeren za mesec dana zbog luna parka

  Loša organizacija trošenja novca građana.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Turnir u malom fudbalu pomeren za mesec dana zbog luna parka
  Foto: IN Medija

  Rok end Roll turnir u malom fudbalu koji je trebao da počne danas pomeren je za mesec dana jer organizatori nisu uzeli u obzir da će na terenu kod Kulturnog centra biti instaliran luna park za predstojeću gradsku slavu Duhovi.

  Ni gotovo 13 hiljada evra građana Inđije za organizaciju turnira u malom fudbalu koji su dodeljeni  Nikoli Došenu za organizaciju turnira u malom fudbalu nije bio dovoljan podsticaj za detaljan plan o terminu održavanja turnira.

  Samo dve nedelje od najave da će turnir biti održan od 14. do 29. juna organizator je termin pomerio za mesec dana jer nije uzeo u obzir da se na istom prostoru u isto vreme nalazi I luna park. Još neverovatnija činjenica je da je organizator član Kabineta predsednika opštine kom je  izmenom o javnim nabavkama od 22. aprila ove godine predsednik opštine Inđija Vladimir Gak odobrio 13 hiljada evra za organizaciju turnira.

  Otkazivanje turnira potvrđeno je za IN Medija potvrđeno je iz izvora bliskih organizatoru na sam dan kada je turnir zakazan.

  I pored činjenice da je vršio funkciju odbornika u lokalnom parlamentu Došen Nikola je i član Kabineta predsednika opštine Inđija, koji sa 1,5 miliona dinara novca građana organizuje turnir u malom fudbalu, odbio je da razgovara sa novinarima.

  Nikola Došen je na mesto člana Kabineta došao odmah nakon izbora 2016. godine. Mesec dana nakon formiranja vlasti 1.jula dobio posao u opštinskoj Agenciji za IT, GIS i Telekomunikacije.

  Prekidanjem veze Došen je odbio da odgovori na pitanja IN Medija o propozicijama za ovaj turnir koji ima tradiciju dužu nego Došen godina života.

  Raspolažući sa 1,5 miliona dinara građana Inđije Nikola Došen je za IN Medija o turniru odgovorio prekidanjem veze. Uporedo sa ovakvim odnosom prema građanima Došen Nikola nalazi se i na listi za još jedan mandat odbornika „Aleksandar Vučić – Inđija Sutra“.

  Turnir vredan 1,5 miliona dinara trajaće dve nedelje a pokrovitelji su Opština Inđija, Kulturni centar Inđija i Savez sportova.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport