• U petak izbor v.d direktora tri inđijska javna preduzeća

  U petak 12. jula na konstitutivnoj sednici i izbor v.d direktora.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U petak izbor v.d direktora tri inđijska javna preduzeća
  Foto: IN Medija

  Aktuelni predsednik opštine Inđija Vladimir Gak juče je dostavio odluku o dopuni dnevnog reda konstitutivne sednice zakazane za petak 12. jul. Dnevni red dopunjen je sa 8 tačaka među kojima je imenovanje v.d direktora JP „Inđija put“, JKP „Komunalac“ i Turističke organizacije Opštine Inđija.

  Prema dopunjenom dnevnom redu biraće se predsednik Skupštine opštine i njegov zamenik, postavljanje sekretara Skupštine zatim izbore Predsednika opštine, njegovog zamenika kao i članova Veća.

  Najzanimljivija tačka dopunjenog dnevnog reda odnosi se na izbor Komisije za kadrovska i administrativna pitanja i nakon toga izbor v.d direktora JP Inđija put, Komunalac kao i Turističke organizacije Opštine Inđija.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Gašić zakazao prvu sednicu Opštinskog veća

  Predsednik Opštine Inđija, Marko Gašić zakazao je prvu sednicu Opštinskog veća na kojoj će novi većnici dobiti svoja zaduženja za naredne četiri godine. […]

  Inđija: Subvencije za samozapošljavanje

  U skladu sa Akcionim planom zapošljavanja opštine Inđija za period od 2024. do 2026. godine, Nacionalna služba za zapošljavanje i Opština Inđija, raspisali su javne pozive za učešće […]