U utorak uveče ponovo pljuskovi u Vojvodini, vozači da obrate pažnju

„Putevi Srbije“ apelovali su na vozače da u utorak, 7. novembra naročito obrate pažnju i budu pažljivi u vožnji jer se, prema upozorenju RHMZ, očekuje novo naoblačenje s kišom i lokalnim pljuskovima. Prema upozorenju, kratkotrajno intenziviranje padavina očekuje se u utorak uveče u zapadnoj Srbiji i Vojvodini, a u ostalim krajevima u toku noći i […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
U utorak uveče ponovo pljuskovi u Vojvodini, vozači da obrate pažnju

„Putevi Srbije“ apelovali su na vozače da u utorak, 7. novembra naročito obrate pažnju i budu pažljivi u vožnji jer se, prema upozorenju RHMZ, očekuje novo naoblačenje s kišom i lokalnim pljuskovima.

Prema upozorenju, kratkotrajno intenziviranje padavina očekuje se u utorak uveče u zapadnoj Srbiji i Vojvodini, a u ostalim krajevima u toku noći i u sredu, 8. novembra.

Najviše kiše će biti u sredu na jugu Srbije, dok pljuskovi lokalno mogu biti praćeni jakim ili olujnim vetrom.

Vozačima savetujemo da voze pažljivo, poštuju ograničenja brzine, kao i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu. – kažu u „Putevima Srbije“.

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Vojvodina

Energetska sanacija javnih zgrada po Vojvodini

Na sedam javnih objekata na teritoriji AP Vojvodine, ukupne površine 11.500 kvadratnih metara, počeli su radovi na energetskoj sanaciji, za koje je obezbeđen novac iz pokrajinskog budžeta.