• Umesto izvinjenja: Predsednik Opštine Inđija optužio napadnutu novinarku

  Novinarka IN Medije Verica Marinčić izjavila je FoNetu da je jutros bila na sastanku kod predsednika Opštine Inđija Vladimira Gaka, koji ju je optužio da njene akcije imaju političku pozadinu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Umesto izvinjenja: Predsednik Opštine Inđija optužio napadnutu novinarku

  Radnik obezbeđenja Opštine Inđija u ponedeljak je fizički nasrnuo na Marinčić i pokušao da je izbaci iz zgrade lokalne samouprave.

  Gak mi je rekao da moje aktivnosti imaju političku pozadinu, a ja sam ga pitala o kojoj se politici radi, da i ja znam“, rekla je Marinčić, koja prenosi i da joj je predsednik opštine poručio da samo ona ima probleme i da samo nju napadaju, nijednog drugog novinara.

  Marinčić je rekla da je jutros bila u policiji, kojoj je podnela prijavu, i u Hitnoj službi, a da je sutra očekuje odlazak u tužilaštvo.

  Gak je koleginici sa N1 rekao da dođem sutra, odnosno danas“, prenela je Marinčić, koja navodi da je očekivala da bude izjava za njen medij, međutim na sastanku je bila i ekipa Sremske TV, šef kabineta i drugi članovi veća. Sve kolege iz medijskih udruženja su stala uz mene, samo niko od kolega iz Inđije, naglasila je ona.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Stanje sa rezervama krvi nepromenjivo – na minimumu

  Crveni krst Inđija i Zavod za transfuziju krvi Vojvodine sutra od 8 do 11 sati u inđijskom Domu zdravlja sprovešće još jednu redovnu akciju dobrovoljnog davalaštva krvi. Svi koji se odazovu […]

  Prodajna cena Energo Zelene sa 10,6 na 5,3 miliona evra

  Firmu za preradu životinjskog otpada iz Inđije država nije uspela da proda za 10,6 miliona evra, iako je zbog kršenja sopstvenih propisa, presudom međunarodne arbitraže, morala da je otkupi od […]

  Inđija sutra obeležava gradsku slavu

  Ove godine gradska slava Duhovi praznuje se 23. juna u Inđiji, dan ranije meštani Maradika obeležiće slavu dok beščani Duhove obeležavaju u ponedeljak 24. […]