• Upis dece u vrtiće traje do 15.aprila

  Prijava za upis deteta u Predškolsku ustanovu „Boško Buha“ u Inđiji može se podneti elektronskim putem na nacionalnom Portalu eUprava Republike Srbije, ili lično, u prostorijama vrtića. Upis dece počeo je 1. i traje do 15. aprila.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Upis dece u vrtiće traje do 15.aprila
  Foto: Opština Inđija

  Prijave za upis dece u vrtić mogu podneti roditelji za decu koja su rođena u period od 1.marta 2019. Do 1.marta 2024. godine. Dok deca rođena od 1.marta 2018 do 28.februara 2019. Stiču pravo za upis u obavezni pripremni predškolski program.

  Upis će se vršiti elektronski, putem Portala eUprava, usluge eVrtić.

  Nakon dobijanja EGN i delovodnog broja, možete pristupiti, ako je neophodno, postupku dopune zahteva dodatnom dokumentacijom na mejl adresu : vrticupis@indjija.rs

  Dodatnom dokumentacijom se dokazuje neka specifičnost u cilju utvrđivanja prioriteta za upis.

  Roditelji koji nisu u mogućnosti da elektronski podnesu prijavu, mogu fizički podneti zahtev u objektu „Sunce“, u ulici Dušana Jerkovića 17a, Inđija, svakog radnog dana od 800 do 1600 časova.

  Roditelji koji nisu saglasni da predškolska ustanova po službenoj dužnosti pribavi dokumentaciju, potrebno je da dostave:

  – popunjenu prijavu za upis deteta,

  – izvod iz matične knjige rođenih za dete koje se prijavljuje za upis kao i za svu decu iz porodice sa troje i više dece,

  – potvrda o prebivalištu za dete (izdata od MUP-a),

  – potvrda o radnom statusu roditelja i kopija MA obrasca PIO fonda (izdaje poslodavac)

  Svi roditelji primljene dece su u obavezi da, prilikom prvog dolaska deteta u vrtić dostave vaspitaču potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti deteta, koju izdaje izabrani pedijatar.

  Rezultati konkursa biće objavljeni na sajtu ustanove i na oglasnim tablama u svim objektima.

  Roditelji koji nisu zadovoljni načinom bodovanja mogu podneti pisani prigovor (žalbu) Komisiji za upis, najkasnije u roku od 3 dana od dana isticanja liste.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Još jedna humanitarna akcija za Ljiljanu Kukić

  Humanitarna akcija prikupljanja novca za lečenje Ljiljane Kukić biće organizovana u subotu 20. aprila u inđijskom šetalištu od 8 do 13 sati. Ovog puta novac će biti prikupljan na humanitarnom […]