• Uroš Milošević na „Noćnom bazaru“ u Novom Sadu i Rumi

  Poznati inđijski prodavac i miljenik građana Uroš Milošević svoj posao prodaje sveže rezanih kala proširio je i na okolna mesta. Večeras će Uroš prodavati kale na “Novosadskom noćnom bazaru” na Ribljoj pijaci u Novom Sadu od 18 do 24 sata.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Uroš Milošević na „Noćnom bazaru“ u Novom Sadu i Rumi
  Foto: Miroslava Milošević

  Na tezgi broj 148 “Novosadskog gradskog bazara” večeras posetioce ove manifestacije očekuje inđinčan Uroš Milošević sa sveže rezanim kalama.

  Uroš je redovan student Akademije strukovnih studija, visoke hotelijerske škole, smer gastronomija i sanja o otvarnju svog restorana u budućnosti. Način za dodatnu zaradu video je u prodaji kala. Svoj mali biznis počeo je na inđijskom šetalištu aprila ove godine a njegov poduhvat je naišao na veliku podršku građana. 

  Foto: Miroslava Milošević

  -Uroš je počeo sa prodajom jedne kante da bi se posao proširio na tri, ljudi su prezadovoljni njim kao prodavcem, kvalitetom cveća ali i cenom. Sada je odlučio da se okuša i na ostalim tržištima u Novom Sadu ali i Rumi.- kaže za IN Medija majka Miroslava Milošević.

  Pored učešća na ovom bazaru Uroš Milošević će svoj proizvod predstaviti i u okviru Noćnog bazara u subotu 25. maja na gradskom trgu u Rumi od 17 do 23 sata  u saradnji sa trgom preduzetništa preko sto izlagača imaće priliku da predstavi svoje proizvode, što je prilika za promociju domaćih proizvoda.

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo