• „Večera budala“ i „Ukroćena goropad“ na repertoaru za mart u pozorištu Kreativnog centra Artelje

  Premijerom „Večera budala“ Fransisa Vebera i izvođenjem predstave „Ukroćena goropad“, nagrađivane na festivalima amaterskih pozorišta Kreativni centar Artelje u martu će obradovati inđijsku publiku. Takođe, iz ovog pozorišta najavljuju i gostovanje predstave „Udavače“ za koju se uvek traži mesto više.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Večera budala“ i „Ukroćena goropad“ na repertoaru za mart u pozorištu Kreativnog centra Artelje
  Foto: Kreativni centar Artelje

  Premijera predstave “Večera budala“  Kreativnog centra “Artelje” zakazana je za subotu 23.mart od 18 sati. Predstava će biti izvedena i dan posle 24.marta.  Za oba izvođenja mesta su popunjena.

  Režiju potpisuje Kristijan Marković, glume Nikola Delić, Marko Mijatović, Lana Denčić, Vuk Manojlović, Mihajlo Tumara, Jelena Milošević i Jovana Knežević.

  “Večera budala” je komedija koju je napisao francuski dramatičar Fransis Veber. Radnja se vrti oko Pjera , uspešnog poslovnog čoveka koji redovno organizuje večere na kojima svaki gost treba da dovede osobu koju smatra budalom. Međutim, tokom jedne večeri, Pjer doživljava povredu i ostaje zarobljen u svom stanu s čudnim čovekom po imenu Pinjon. Pjer otkriva da on, iako ima neobične navike, ima dobro srce. Kroz niz urnebesnih situacija, ova komedija zabune istražuje teme prihvatanja različitosti, prevazilaženja predrasuda i otkrivanja pravog karaktera.

  Kreativni centar Artelje 30. marta od 18 sati izvešće komediju “Ukroćena goropad” Vilijama Šekspira u režiji I adaptaciji Kristijana Markovića. Ova predstavado sada je izvedena na brojnim festivalima amaterskih pozorišta na kojima je osvojila i brojne nagrade.

  Jedna od najpoznatijih Šekspirovih komedija koja s humorom i duhovitošću pristupa večnoj temi sukoba volja između muškarca i žene. Kroz zabavne intrige i izazove, predstava istražuje igre moći i uloge koje muškarci i žene igraju u ljubavnim odnosima, pružajući gledaocima smeh, refleksiju i bezvremensku zabavu.

  I za ovo izvođenje svi kapaciteti su rezervisani.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura