• Većnici sutra o rebalansu budžeta

  Članovi Opštinskog veća će na sutrašnjoj sednici razmatrati i doneti Odluku o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Inđija za 2024. godinu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Većnici sutra o rebalansu budžeta

  Pre toga je održana javna raspava javna rasprava od 27. aprila do 11 maja ove godine. Otvoreni sastanak sa građanima bio je u zgradi Opštine Inđija 9. maja, gde su građani imali prilike da daju sugestije međutim, ni ovog puta nije bilo zainteresovanih.

  Na sutrašnjoj sednici će većnici utvrditi i predlog Plana detalјne regulacije dela bloka 18, kao i dela bloka 38.

  Na sednici će se, između ostalog, razmatrati I predlog Odluke o vrsti usluga socijalne zaštite iz nadležnosti opštine Inđija koje se finansiraju namenskim transferima iz budžeta Republike Srbije, Utvrđivanje predloga Odluke o pristapunju izradi Lokalnog akcionog plana za upravlјanje migracijama na teritoriji opštine Inđija za period 2024-2028. godine je takođe na dnevnom redu sednice Opštinskog veća.

  Većnici će doneti Rešenje o  na izmene i dopune Programa poslovanja javnih preduzeća “Inđija put” I “Ingrin kao I ustanove Kulturni centar. Razmatraće se i Odluke o izmenama i dopunama finansijskog plana Predškolske ustanove „Boško Buha“ Inđija za 2024. godinu I Turističke orgnizacije opštine Inđija.

  Sednica Opštinskog veća je zakazana za 10 sati. Nakon usvajanja pomenutih odluka potvrdu će dati odbornici u Skupštini opštine Inđija na sednici koja se uskoro očekuje.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija