• Vladimir Gak: Nismo se zalepili za fotelje, možemo da živimo bez njih

  Biće zamenjena gotovo polovina direktora javnih preduzeća, načelnika i funkcionera, obećava Vladimir Gak.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vladimir Gak: Nismo se zalepili za fotelje, možemo da živimo bez njih
  Foto: IN Medija

  Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak kazao je, gostujući u emisiji Sremske televizije, da će gotovo polovina funkcionera, direktora i načelnika biti zamenjena. Gak je objasnio da su promene neophodne i da će time dokazati glasačima da nisu vezani za fotelju i da mogu da rade neke druge poslove.

  -Promene su uvek dobre nekada budu na bolje nekada na gore. Ali je najvažnije da građanima pokažemo da nismo ti koji su se zalepili za fotelje i da ne možemo da živimo bez njih. Apsolutno možemo da radimo nešto drugo i da živimo bez pozicije funkcionera,  samo tako ćemo stvoriti uslove a i građanima ćemo reći nismo vezani za fotelju. Tako da ćemo videti posle izbora kako će građani na to reagovati ali verujem da će to na nove četiri godine ili neke naredne izbore apsolutno ostati u sećanju svakog stanovnika Inđije .Promene su neophodne , gotovo polovina će biti promenjena. – kazao je on.

  On je takođe kazao da je prerano govoriti o pozicijama na kojima će se on lično naći nakon izbora 2.juna te da smatra da je dva mandata dovoljno ali da ne može da kaže da ne zna šta bi radio u trećem mandatu.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika