• Vodovod: Restrikcije vode u Inđiji od ponoći do 6 izjutra

  Rešenje za probleme sa vodom JKP „Vodovod i kanalizacija“ vidi u restrikcijama od ponoći do 6 izjutra u celoj Inđiji i njenim naseljenim mestima.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vodovod: Restrikcije vode u Inđiji od ponoći do 6 izjutra
  Foto: IN Medija

  Saopštenje JKP „Vodovod i kanalizacija“ prenosimo u celosti.

  U vezi sa jutrašnjim apelom za racionalnom potrošnjom vode, JKP Vodovod i kanalizacija Inđija JP obaveštava potrošače, da je uprkos preduzetim merama, sistem vodosnabdevanja i dalje pod jednakim, ako ne i većim naporom.

  U skladu sa prethodno navedenim, a u cilju stabilizacije vodosnabdevanja, JKP Vodovod i kanalizacija Inđija JP je donelo odluku da počevši od današnjeg dana, prekine vodosnabdevanje u noćnim časovima, tačnije u periodu od 12 do 6 časova ujutru. Isključenja će trajati tokom ove nedelje.

  Kako su najavljene tropske temperature tokom ove nedelje, a imajući u vidu ljudske potrebe za vodom, kao i probleme koje nedostatak iste može izazvati potrošačima, posebno onim najmlađima ili zdravstveno ugroženima, JKP Vodovod i kanalizacije se nada da će preduzete mere naići na razumevanje kod potrošača.

  U slučaju promena u stanju sa vodosnabdevanjem potrošači će biti obavešteni.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije

  Od večeras restrikcije vode i u Krčedinu

  Nadležni iz JKP Vodovod i kanalizacija najavili su restrikciju vode u naseljenom mestu Krčedin. Vodosnabdevanje će biti prekinuto od ponoći do šest sati ujutru počevši od […]