• Vozili pijani u Inđiji i Sremskoj Mitrovici

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici sankcionisali su dvojicu vozača koji su, pod dejstvom alkohola, učinili prekršaj nasilnička vožnja i izazvali saobraćajne nezgode u kojima nije bilo povređenih osoba. Kako je saopštio MUP Srbije, u Inđiji, tridesetdvogodišnjak je vozeći „ford“ neprilagođenom brzinom uslovima i stanju puta i sa 2,64 promila alkohola u organizmu sleteo […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vozili pijani u Inđiji i Sremskoj Mitrovici
  Foto: IN Medija

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici sankcionisali su dvojicu vozača koji su, pod dejstvom alkohola, učinili prekršaj nasilnička vožnja i izazvali saobraćajne nezgode u kojima nije bilo povređenih osoba.

  Kako je saopštio MUP Srbije, u Inđiji, tridesetdvogodišnjak je vozeći „ford“ neprilagođenom brzinom uslovima i stanju puta i sa 2,64 promila alkohola u organizmu sleteo sa puta i udario u drvo.

  U Sremskoj Mitrovici, šezdesetčetvorogodišnji vozač koji je upravljao „mercedesom“ sa 2,09 promila alkohola u organizmu, u kružnom toku u suprotnom smeru, udario je u saobraćajni znak na razdelnom ostrvu.

  Nakon zadržavanja do 24 sata, oba vozača su privedena nadležnim prekršajnim sudijama.

  Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraća

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija