• Vučić: Čovek koji mi je pretio smrću počinio oko 50 krivičnih dela

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da je žitelj Sombora koji je uhapšen jer mu je pretio na društvenim mrežama, ranije izvršio oko 50 krivičnih dela.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vučić: Čovek koji mi je pretio smrću počinio oko 50 krivičnih dela
  Foto: 021.rs

  Kako je rekao Vučić, ta krivična dela uključuju i razbojništva i teške krađe.

  Taj čovek je svakog dana u životu činio najteža krivična dela – od razbojništva, teške krađe…u onome što su mi poslali, naređano je negde 50 krivičnih dela. – rekao je Vučić novinarima u Kotoru, gde je učestvovao na samitu o Planu rasta EU za Zapadni Balkan.

  Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije je jutros saopštilo da je D. M. iz Sombora uhapšen zbog pretnje ugrožavanjem sigurnosti predsednika Srbije.

   Vučić je na društvenoj mreži „Iks“ u sredu naveo da je šokiran atentatom na slovačkog premijera Roberta Fica i da se „moli za zdravlje velikog prijatelja Srbije“, a ispod te objave pojavile su se preteće poruke u kojima piše da je predsednik Srbije „sledeća meta“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Napadnit novinar Radara Vuk Cvijić

  Vuk Z. Cvijić, novinar Radara, fizički je napadnut danas na ulici u centru Beograda. Njega je pesnicom u glavu udario urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević kojeg je sreo u Kosovskoj […]